Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajush.qa

Sbohem!!!!

Upřímnou soustras celé jeho rodině. *9* Byl jsi dokonalý!!:-*
  • Re: smutné

Myslím,že prožil krásný život.Je docela škoda,že neměl dítě.Patrick zůstane navdy idolem mnoha lidí.Takže Patricku:Budiž Ti země lehká.
  • ivette

smutné

A tak svět přišel o dalšího skvělýho herce!! A další herec našel svůj nekonečnej klid... je mi ho líto-bojoval ale dlouho a statečně!! a tančil jako bůh!! ať si kde si - v našich srdcích zůstáváš dál! R.I.P. patrick *5*
  • Patrik

Je, mi to moc líto,věřila jsem ,že nemoc překoná.Už ho nic nebolí,věřím,že svým tancem bude těšit všechny v nebi.
  • amush

pocta

Patrik, byl užasný člověk- herec i tanečník...Svět je nezpravedlivý, že vzal život takovému člověku jako byl on!:( Měj se prekrásně patriku, vsichni tě máme rádi:(
  • Tereza

R.I.P

Byl to skvělej herec,který si nezasloužil takovýhle konec *9* ..bojoval statečně až dokonce *9* ..ted našel svůj klid a zasloužený odpočinek v hereckým nebi *9* ..Nikdy nezapomenu *9* *9*
  • ...

Musim říct ,že to byl nejlepší herec a tanečník !!!Bude nám chybět všem !!Byl prostě ůžasnej!!
  • terinka276

Budeš nám chybět !!!!!

Budeš nám moooc chybět Patricku (Johne) byl si skvělý herec a tanečník k tomu. S úžasným charismatem..... Budeš nám chybět ale my nezapomene !!!!!!!! *3*
  • Patrick

Je hrozné, že Patrick zemřel. Byl to moc dobrý herec a tanečník a určitě i dobrý člověk. Věděla jsem, že to s ním není dobré, ale pořád jsem si říkala, že to třeba dopadne dobře. Bohužel se tak nestalo. *9*
  • lolipop555

Re: Je mi smutno

mylowaný člowěk odešel ale jeho činy ne....ty tu zústanou..... *9*
  • bol si dobrý

Je mi to ľúto, Patrick...Bol si najlepší...nikdy na teba nezabudnem...R.I.P *9* *4*
  • lolipop555

sbohem

lowe pro wšechny jeho fanoužky přeje lolipop555 *9* *9*
  • Je mi smutno

Ani tomu nechci uvěřit,pořád jsem doufala v to ,že nad tou nemocí vyhraje.Protože bojoval.Nepřipouštěla jsem si to v bulváru toho napovídají,jen aby to lidi kupovali.Je mi to moc líto.Ach jo.Tenhle rok je opravdu děsnej.Upřímnou soustrast jeho rodině *4* *4* *4*
  • lolipop555

sbohem

Petrick pyl nejlepším tanečníkem a hercem své doby a nikdy nezapomenem.....sbohem *4* *9* *9* *9*
  • mysak.kol

Nashledanou

neříkám Sbohem, protože on neodešel. Je tady, je všude kolem nás. bude žít dál ve svých filmech, ve své rodině a v srdcích svých milovaných. Nezapomenu na tvůj úsměv a tanec. Tak, jako ty netančil nikdo. Vím, že to víš a díváš se na nás na všechny. Doufám, že jsi šťastný a nic už tě nebolí.
  • Forever

Navždy s náma zůstane v našich srdcích ..
  • piperhallywell

Zbohem

Mrzí mě že jsme přišly o výborného herce a tanečníka.Tvrdě jsi bojoval až do konce.Budeš nám všem chybět měli jsme tě rádi.V naších srdcích budeš žít dál kdykolik uslišíme melodii koukneme na film tak si vždy vzpomeneme.Zbohem. *9*
  • xcornelia14

všichni umírají!

Je to strašně.. Michael.. Patric.. kdo jestě? Hvezdy.. nezapomenutelné hvezdy hollywoodu umírají! Myslím že za chvíli nezbyde zádný herec který doopravdy neco umí! Budes mi chybet Patriku.. nejlepší si byl ve filmu 'duch' a myslím ze spolupracovnite..(ta ceroska=jeho nej kamarádka) na teb nikdy nezapomene! Vím že už to nikdy.. neuvidis.. ale ted ti bude líp *9*
  • peggy20

...

:(( on nejjlepší v dirty dance! :* :(((
  • s bohem patriku

Patrik byl moc skvělý muž přeju celé jeho rodině upřímnou soustrast a víc štěstí do života budeš mi chybět patreiku.ps-bylsy moc dobrí herec *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit