-
Legenda
Patrik byl charizmatickou osobností, skvělý tanečník a herec, nebuďme smutní, že nám odešel, ale buďte rádi za každý den, který tančil, hrál a nakonec i bojoval se smrtí !!! -
budeš nám chybět
Měj se tam nahoře dobře . Budeš nám chybět.. Umřel Michael teď Patrick ... Kdo příště? -
Re: .......................
každej jednou umře a zrovna u něj je jasný proč! Spíš se ptej proč musel onemocnět on! -
Re: Re: Je mi líto
skoda -
Re: :(
amen -
Re: Sbohem Patricku
to jo *9* *9* -
.......................
prave se divam na hrisni tanec proooooc musel umrit zrovna on *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Svět ve smutku
Patriku, zůstaneš v našich srdcích napořád!!! Hodně síly tvé rodině. -
Sbohem Patricku
Ahoj, taky je mi líto že zemřel, ale to se dalo čekat, s rakovinou slinivky vydrží málokdo víc než rok *9* , teď se už aspoň netrápí a v nebi je mu dobře s tatínkem a sestrou. Patrick nikdy nepatřil k hollywodským krasavcům, ale měl v sobě charisma a lidskost *4* *4*
Sbohem Patricku *9* -
R.I.P
Patrick byl skvělý herec a také úžasný tanečník.Navždy tu zůstane.Mám ho ráda!A docela mě mrzí,že ho lidé přidávají do fanclubu až po smrti. -
Nejhorší skety jsou novináři...
...kteří rok a půl čekali až umře a neustále ho pronásledovali! Měl asi odjet někam do ústraní,ale oni by mu asi nedali pokoj nikde! Zkazili mu poslední měsíce života ještě víc než už je měl kvůli nemoci zkažené a to jim nikdy neodpustím! *8* *8* -
:(
at odpociva v pokoji.. *9* byl to skvely herec *9* *9* *9* *9* -
Prosím
Prosím napište někdo, že to není pravda. Já tomu pořád nemůžu uvěřit. Myslela jsem si, že jsem připravena na jakou koliv zprávu i tu nejhorší, protože jeho zdravotní stav byl opravdu špatný. Teď tomu nechci věřit. Pořád doufám, že je živí a že se někdo jen spletl. Vůbec to nemůžu znovu a znovu číst. Je to strašné a je mi to střašně líto. Upřímnou soustrast jeho rodině a všem kteří ho milovali. -
Odešel člověk to především...
...který pro své blízké ale i vzdálené lidi byl vším! -
....
Kdo On byl? Byl ten,který mi nevědomky přidával na sebedůvěře a po Hříšném tanci jsem chtěla umět tancvat také tak.Bojoval dlouho a doufala jsem ,že to dokáže.Že ho budou lidi obdivovat za jeho vůli,za to že se nevzdával jen tak. Vždyť byl ještě mladý,57 let...co to je?! Přijde mi a nejspíš to tak vážně je ,že o život přichází čím dál víc lidí,kteří si smrt zaslouží nejmíň.
Patricku,doufám že se teď máš lépe a věřím tomu.Věřím,,že i teď jsi se svou rodinou a chráníš je.A upřímně ti závidím,protože tenhle svět stojí za zlámanou grešli. -
Byl skvělý
V hřišným tanci byl skvělý.Skvěle to zahrál... ale ani nějak moc jsem ho nežrala jen v hrišném tanci mu to slušelo *3* -
Upřímnou soustrast
Všem přeji upřímnou soustrast! Moc mě to mrzí!! Moc sem ti fandila ať přemůžeš tu hnusnou rakovinu!! *9* -
Supr Herec
Je ho velká škoda byl to dobrý Herec a tanečník...odpočívej v pokoji:(((( *9* -
Já ho zbožňovala
Tak správa o jeho smrti mě dostala!!! Podlomila se mi kolena a brečela sem jak malá!!!!!! Chci jen říct byl jsi báječný, vyjímečný a užasný....tanečník, herec a zpěvák!!!!! A v našich srdcích zůstaneš na VĚKY!!!!!! Prostě zbožňuju tě pořád!!!!!!!!!! *9* *9* -
Mooc mě to mrzíí
Jdu se dívat na hříšný tanec..
Byl si jedinečný, krásný a talentovanýý... *9*