-
Re: Miluju tě
Nebyla jsem sice jeho fanynka,ale je mi ho líto....byl to dobrý herec *9* *9* -
Miluju tě
Navždycky. Nikdy nenahraditelný. Nikdo lepší už nepřijde. Tanečník, zpěvák, herec a sexy chlap. Tak to je asi všechno co ... co bych chtěla říct. *9* *9* *9* -
Re: Je mi líto
as nejde vrátit spátky, ale vzpomínka ano! -
Je mi líto
Byl skvělí, talentovaný, úžasný a oblíbený. Ale právě takové lidi si rakovina vybírá. Č -
...
Tak to mě dostalo *9* ... Patricku, v naších srdcích zůstaneš NA VŽDY! -
Patrick
Patrick byl velmi dobrý herec...a určitě v našich srdcích zůstane navždy *4* -
Patrick Swayze
Patrick Swayze bol velmi dobrý herec talentovaný a dobrý človek,že zomrel to je velká škoda.Vo filmoch ako Hriešny tanec alebo Duch bude vždy nezabudnutelný. -
Re: úžasný tanec
SUPER - stojí to za to! Byl fakt dobrej -
zustanes...
jeho nemoc byla silna...a nase vzpominky na nej jsou stale silnejsi,a vzdy budou! -
úžasný tanec
Byl to skvělý tanečník a herec, ale především dobrý člověk.
Zde je odkaz na nádherný tanec se svou ženou.... co dodat
http://www.youtube.com/watch ?v=7Y0TWOttkVo&feature=PlayList&p=3 1598C225328DED8&playnext=1&playnext _from=PL&index=13 -
forever
Tenhle človíček bude v mím srdci napořád...Forever Patrick!!! *4* Byl naprosto dokonalým hercem i tanečníkem...bojoval dlouho, ale síly vždy musí někdy dojít!!! Ale legendy žijí napořád a nikdy tomu nebude jinak...miluju Hříšný tanec!!! *3* *14* *14* Nikdy nezapomenu!!! -
Patrick Swayze
Říká se,že o kom napsali,že je po smrti,že tu bude o to déle.Bohužel přes pokrok v medicíně se nedaří přemoci rakovinu,lidé s ní bojují jak se dá a co jim síly stačí,ale marně.Je to bolestná ztráta pro rodinu,přátele,fanoušky a ostatní.At je Ti Patricku země lehká a Tvůj tanec v nebi at nemá chybu jako v Hříšném Tanci.Budu na Tě vzpomínat. *4* -
skvělý tanečník,herec,muž
Odešel skvělý člověk a mám pocit,že tato skutečnost je nevratná.Nikdo tuto osobnost nedokáže nahradit,protože každý člověk je originál a takovýchto originálu v posledním čase ubývá kosmickou rychlostí.Přeji Patriku Swayzimu at je mu zem lehká. *4* -
Swayze
*9* *9* *9* byl to hodně dobrej tanečník, zpěvák a herec...je to dost hrozný že takhle brzo umřel...byl hodně mladej x( áách joo.....chudák malej *9* *9* *9* ať je mu země lehká...... *9* *9* -
..
byl to úžasný herec, škoda že to tak dopadlo, smrt si nevybírá.Doufala jsem že je aspoň nějaká naděje, že se z toho může dostat zřejmě nebyla..jedna pozitivní věc že se nebude trápit *9* pro mě tobyl nejlepší herec od malička *9* -
DOPIS
Amerika zase přišla o jednu legendu .V našich srdcích zůstane napořád. -
on
Vždycky sem ho žrala v Hřííšným tanci :)
Byl ůůpně dokonalej..:)
I jeho filmy byly dokonalýý :)
Nikdy nezapomenu Patricku :-* -
řekla Whoopi Goldberg
Hrozně se mi líbí,co řekla tisku Patrickova herecká kolegyně Whoopi Goldberg,která s ním hrála právě v Duchovi.Řekla prý: "Já na duchy opravdu věřím a tak je Patrick pořád se mnou." To mi připadá moc hezký -
Re: Re: Re: Myslela jsem na něj
Patrick byl úžasny člověk,jeden z nejlepšich herců a vynikajici tanečnik.Svět přišel o velkyho člověka,ale Patrick zůstane v Našich srdcích.Je mi to moc lito Patricku!Zbohem a pokoj Tvé duši. *4* -
patrick
Je to smutné,ale co se dá dělat..... *9* ale tady se na Patricka asi hned tak nezapomene......