-
Re: Re: ....
jj je mi ho líto!!by skvělý herec a navíc něco do kázal hříšný tanec bo ducha znal každý..je ho škoda! -
Re: ....
ae to nevadí páč to byl skvělý herec který něco dokázal a né žadná uschlá švestka .... proč musí umírat ti skvělý lidé kteří neco v živote dokázaly-michael,patrik,waldemar.. .tech je přece ae veliká škoda... *9* *9* by sji určitě dobrý herec a film i když jsem ho neviděla byl trháák ... -
Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
je mi to jasný *1* -
Re: Re: úžasný tanec
jo, přesně tak, byl úžasnej *14* *14* -
....
je mi ho líto i když jsem hříšný tanec nikdy neviděla!! -
Budeš nám chybět!
Odešel superní herec, kvůli kterého jsem vůbec začala sledovat taneční fimy... Nikdy jsem u Hříšného tance nebrečela, ale když jsem si včera uvědomila, že ho už tak nikdy neuvidíme, slzy mě přemohly.. Patricku budeš nám chybět!!! *9* -
Patrick
Je mi strašně líto že odešel zrovna Patrick. Byl a vždycky bude to pro mě pan herec. Myslím si že byl štastný, když mohl být se svou rodinou, hrát, jezdit na koni ale hlavně tancovat. Držim palce jeho rodině. Patricku nikdy na tebe nezapomenu vždy budeš v mém srdci na pravém místě. Ať je ti země lehká. *4* *14* -
r.i.p.
odpočívej v pokoji patricku..♥
hm já nikdy u hříšnýho tance nebrečim ale včera mě dostal.. *9* -
Patrick Swayze
Patrick Swayze byl neuvěřitelně nevšední osoba,nemluvím jen o jeho hereckých a tanečních schopnostech,ale o tom,jak si dokázal získat člověka,aniž by se s ním musel setkat.Hříšný tanec vznikl v roce,ve kterém jsem se narodila a pamatuji si,že už od osmi let jsem se na hříšný tanec mohla dívat pořád dokola a nikdy mě film neomrzel,svým způsobem mě Patrick provázel celý svůj život a zpráva o jeho smrti mě hluboce ranila,ještě neměl odcházet,velká škoda jeho osobnosti..Byl osobností takového kalibru,jaká už nikdy žít nebude.Odpočívej v pokoji Patricku,nikdy nebudeš zapomenut....... -
Re: Re: .......................
jo kdyby byl život jednoduchý tak jak ho vidíš zřejmě ty a přeber si to jak chceš -
:'-(
Chudák... *9* *9* -
chjoo...:-(
Byl to opravdu skvělý herec a tanečník. Včerejší film jsem opět obrečela.Ale v tu chvíli ne jen kvuli happy endu,ale kvuli Patrickovi.Cely film jsem si ho prohlížela a pozorovala jeho herecke a taneční výkony. Byl opravdu skvělý!A je opravdu škoda, že si ho ten nahoře vzal k sobě:-(. Myslím si, že určitě odešel na onen svět s úsměvem.Měl po boku svou ženu až do samého konce..a toho ho aspon nachvilku udelalo štastným..Patricku SBOHEM!STÁLE TĚ BUDEM NOSIT V SRDÍČKU A NEZAPOMENEM... -
SBOHEM LÁSKO
Jeho Hříšný tanec mám na VHS už aspoň 15let,to ho ještě daboval Jirka Pomeje,ten hlas mu nevýsloně sekl,pak ho předabovali slaďáckým hlasem Tondy Navrátila a pak už se mi to vůbec nelíbilo,ten hlas k němu prostě nešel,přesto jeho výkon ve filmu byl unikátní,vždycky jsem ho měla moc ráda,viděla jsem ho za ty roky nejmíň 100x,jsem jeho dlouhodobá fanynka,taky byl perfektní ve filmu ROAD HOUSE a samozdřejmně taky v DUCHOVI.Je mi moc líto,že už není mezi námi,budu na něho s láskou vzpomínat.Sbohem Patricku! *14* *4* -
Byl jako vítr
Byl neuvěřitelný v tom, že dokázal cítit... cítit každou minutu, vteřinu, kdy hrála hudba a on tančil... to nedovede každý.
*4* -
Achjoooooooooooooo:(:(
Proč ? musel právě zemřít Patrick ? proč ? *5* *16*. Jeho zprává o umrtí mě velice zasáhla ! . Jak už tady všichni napsali byl to svkělí herec tanečník hríšný tanec je neodolatelný prostě neokoukaný já ten film miluju Patrick je vněm vynikajíci tanečník ! Doufala jsem , že boj s rakovinou vyhraje ale nezvládl to :( . Myslíte , že by měli ještě nějaké podpisové karty Patrica , že bych mu napsala o podpis ?. Mějte se hezky a ty Patricku sbohem a v naších i mím srdíčku zůstaneš na pořád !!!!!! *3* -
Patrick
To ON byl ten nejlepšíí...=) je a vždycky bude =)
Nikdy nezapomeneme!! *3* *14* :-* -
Prosím prosím o pomoc
Děkují všem hodným lidičkám mocinky moc. . http://egzem.cz/index.php?k=201 -
Hříšný tanec
Včera, když dávali v televizi Hříšný tanec, nebylo to ono, jako když Patrick ještě byl mezi námi *9* !!! -
Re: R.I.P
Ahoj "ajusinkal" , proč tě to mrzí, že si někteří přidávají do faclubu Patricka až po smrti??? *7* *7* -
Upřímnou soustrast!
Moc velká škoda, že boj s rakovinou prohrál! *9* Alespoň, že jsou tady jeho filmy! Hříšný tanec je prostě NEJ! *4*