-
Re: Patrick
Souhlasím s tebou,já sice Hříšný tanec poprvé viděla asi před 15rokama a hned mě zaujal,od té doby jsem ho viděla snad 100x a nikdy mě neomrzel a neomrzí a zvlášť teď,když už Patrick není mezi námi,vždycky jsem obdivovala jeho taneční kreace,byl prostě skvělý,bude mi po něm smutno,pravda je ale taková,že tam musíme všichni,dřív či později,i když to samozdřejmně nikomu nepřeju,nejsem hyena.IV. -
Re: ....
Ty jsi neviděla Hříšný tanec?Ale to je velká chyba,je to jeho nejlepší film,ale možná žes ho už viděla,dávali ho aktuálně ve středu,pro toho,kdo to nikdy neviděl,možná první dojem si řekne nic moc,ale když to pak vidíš několikrát a navíc je to tvůj idol,tak pak je ten dojem s filmu podstatně intenzivnější.Ahoj,IV. -
:'-(
Achjooo *9* nevim co řííct...
asi to,že rakovina je hnusná-ta nejhnusnější nemoc!!! *9* Moje babička taky na ní umřela...a__kdybych věděla jak udělat nějakej lék proti rakovině,udělam to!!to myslim by udělali všichni!!
Patrick byl ten nejskvělější herec i tanečník,,a i když umřel,bude tu pořáád s námi *4* -
♥
♥ Srdce moje bije žalem. -
Re:blomsom
ses proste malej hloupej debilek ,kterej jeste nic nechape.. radeji jsem na tyhle stranky nechod a usetris tim par komantaru i druhym lidem ,kterym na tom zalezi... Nazdar!!!!! *16* -
Re: Re: Proč
Takhle to bude se všema slavnýma. -
Re: Proč
Máš pravdu, ale zase v dobách jejich největší popularity, takový ty 80. léta, to hvězdy byly a ještě mnohem větší než teď, když zemřely... -
Proč
Proč si lidi všimli jak Patrika tak Michaela Jacksona až po jejich smrti?Proč? -
PROČ?:_(
je to strašně smutný že už tady neni tak úžasnej člověk jako byl on!
jeho filmy byly ty nejlepší...hříšnej tanec...táta lump atd atd
je to nenahraditelná stráta!!
byl to nejúúúžasnější herec a pro mě vždy bude!LOWE! *9* -
zbohem milovala jsem te
ja ho upa nejvis zboznovala uopa me to zaseklo jak jsem se to dozvedela na seznamu ja ho milovala byl 2.nejlepsíí tanecnik a 1.nejlepsí heres:''(:''(:'(:'( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Nechte ho byt...
tvuj komentar je absolutne hloupy blbecku,. -
Patrick
Patrick mě oslovil už v dobách mého dětství, když mi bylo osm let, poprvé jsem shlédla film Hřísný tanec. Pravda, ještě jsem úplně nechápala ty city a vše okolo, ale už tehdy se mi jeho taneční schopnosti a především talent moc líbil. V patnácti letech jsem do něj byla absolutní blázen, fascinovali mě jeho výkony čím dál více a proto mě zpráva o jeho smrti strašně zasáhla, když jsem se to dozvěděla, nechtíc jsem i uronila slzu, neboť zemřelo moje dětství, moje puberta a vše okolo. Milovala jsem ho, miluji ho a vždy i milovat budu, i když už není mezi námi. Stejně se jednou zase všichni potkáme. -
Sbohem Patricku
Patrick byl podle mě jeden z nejlepších herců vůbec. A nejenom jeden z nejlepších herců, ale jeden z nejlepších lidí. Takových jako byl on by mělo být mnohem víc a neměli by umírat tak brzo. Bohužel rakovina si nevybírá. Měla jsem ho vážně ráda, přestože jsem ho znala jen z jeho filmů a novinových článků. Byl prostě úžasný. I když už odešel, vzpomínky tady budou pořád. NIKDY na Něj nezapomenu... *9* *4* -
Re: úžasný tanec
Byl to skvělí tanečník dobrý herec, a dobrý člověk.Od mala jsem ho zbožnovala.Nejlepší z jeho filmů byl hříšný tanec, tam mu to moc slušelo je stále v našich srdcích.Odpočívej v pokoji *9* -
Re: Děs a hrůza!!!
ty seěš fakt dobrááá kráááva chtěla bych vidět tebe v jeho situaci!!!!!!Nikomu bych tohle nepřála musela to bejt bolest ale tobě od srdce ty totiž žádný srdce nemáš!Když tohle dokážeš napsat! *10* -
Re: Budeš nám chybět!
Já jsem se raději nedívala, protože jsem tušila, že bych celý film probrečela! Je mi moc líto, že už neni mezi námi! -
Re: he
Naprosto souhlasim neměl by ho hodnotit člověk, který ho nezna. -
he
Byl úžasnej herec a nevim proč někdo o něm píše něco hnusnýho když ho nezná....to může napsat jen naprostej idiot...už jen řeknu..SBOHEM *9*
PS: třeba tu bude s námi jako ve svým filmu kde hrál a to je DUCH *4* *1* -
Nechte ho byt...
Lidi vzpamatujte se nekteri z vas , co tady proboha pisete za sracky a uzrazi ho ...Nechapu jak jsem nekdo muze psat takovyhle skaredy reci o nem. Byl to super herec a vybornej tanecnik.. *13* ... A taky tady neni nic k smichu ubozaci... *5* .... -
Re: Re: ....
jj je mi ho líto!!by skvělý herec a navíc něco do kázal hříšný tanec bo ducha znal každý..je ho škoda!