Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: R.I.P

Nevím prostě mě mrzí že doteď měl tak normální fanclub a najednou po smrti o něj žačne být zájem.
  • fransie

<3

byl to ten nejuuuzasnejsi tanecnik a herec........ je mi ho strasne lito ale verim ze ted se uz ma lip po tom v cem si prosel.... v nasich srdcích zustava dal
  • PaTricK

Je to škoda, že už mezi námi Patrick není(ale nádherný film Hříšný tanec tady bude dál),byl to úžasný,charizmatický,krásný herec a úžasný člověk.Opravdu smekám před ním,za to co všechno v životě dokázal a jak bojoval se svou nemocí.Manželce přeju,aby ten všechen smutek zvládla.
  • i-v-a-n-a

PATRICK

Je velká škoda,že už není mezi námi,ale tam nahoře je mu určitě dobře *4* a je šťastný,že se jeho trápení neprodlužovalo.Zemřel v náručí nejmilovanější osoby-své manželky Lisy.Byla to pro ni krutá rána,prožili spolu bok po boku v dobrým i zlým neuvěřitelných 34let.Byl to jeden z největších hollyvoodských hvězdných párů.Patrickovi je už dobře a jeho ženě přeju,aby to zvládla,i když je to těžké. *14* *14*
  • Re: Re: Re: počty

Přesně tak... Nemyslím si, že o nich nebylo do teď slyšet. Slyšet o nich bylo a to dost, především v těch 80.-90. letech, ale každý musí asi uznat, že vůbec nejrapidnějším faktem je smrt! To všechny lidi, kteří je měli rádi, opět nabudí k tomu, aby se nějak vyjádřili. A nejen ty, kteří je měli rádi. Smrt je prostě ožehavý téma, bohužel... *9*
  • zbohom Patrik

Patrik ,bol super človek a výborný tanečník.Keď som bola mladšia (nieže by som bola stará) nemohla som bez filmu Hriešny tanec vydržať ani jeden deň aspoň na chvíľu som túžila byť Bejby a byť s Patrikom.Veľmi som mu držala palce keď som sa dozvedela o jeho chorobe,ale smrť si nevyberá.
    Bol si úžastný a navždy budeš v našich srdciach, zbohom Patrik
  • Re: Re: sem smutná

Je to moc smutné, ale na tu hnusnou rakovinu umírá každý den tolik lidí...Ani nechci vědět, co čeká nás :-(
  • Re: Re: počty

Mě teda Patrick oslňoval od doby, kdy jsem se poprvé podívala na Hříšný tanec a to je sakra dlouho...
  • Je to smutné.

Bohužel se nedalo čekat, že tohle dobře skončí. I tak vydržel neuvěřitelně dlouho, protože to byl silnej chlap. Pohled na jeho poslední fotky byl bolestnej....nakonec to cítím tak, že odchod je pro něho vysvobozením. Už je mu dobře, už se netrápí. To mu přeji, i když s lítostí.
  • Re: Re: počty

nevěděli?to si děláš srandu ne?Swayze oslňoval tak 3 generace žen a Jackson vyprodal kolikset koncertů...tohle popřít nemůžeš... *13* *5*
  • terishek

proooč

patricku..byl jsi múj taneční i herecký vzor proč js musel zemřít zrovna ty takový hodný,milý,gentelemanský,krásn
  • kackak

:-(

Patrik Swayze byl uzasnýýýýýýýýý...proč musel umřít???Blbá rakovina!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Patrick

Aj ja som ho mal velmi rád ako herca úplne zlé,že zomrel,ale jeho filmy zostanú vždy ako pamiatka na neho. *4* *9* *9*
  • Patrick

proč zrovna Patrick byl tk užasnej a on zemřel chudák úplně ho lituju měla jsem ho ráda a tky vždy budu *4* *9*
  • Talent

Patrick Swayze mal v sebe vela talentu je strašne smutné,že zomrel takýto ludia ako on si to nezaslúžia bol to jednoducho dobrý človek,sympaták a super herec vo filmoch Hriešny tanec a Duch je perfektný kto o ňom hovorí,píše zlé veci prosťe idiot. *4*
  • petr_jackson

Re: počty

Dokavaď neumřel on a Jackson tak o něm lidi ani nevěděli. Až teď. Doufám že se Sweyz z Jacksonem tam mají dobře. A myslím že patrik bude druhý a Jackson první, ale mohly by byt oba první. Neříkám to kvůli tomu že Jacksona mám rád.
  • martina81

Kéž by to byl jen špatný sen

Ach jo, pořád tomu nemůžu uvěřit a říkám si, že je to jen sen ze kterého se probudíme a Patrick bude naživu. Když jsem se ve středu dívala na Hříšný tanec, tak mě to nějak nechtělo dojít, že už není na tomto světě a to se ještě chci podívat na DVDíčko.
    Aspoň nás všechny včetně jeho blízkých může hladit na duši, že Patrick je v nebi u svých milovaných - tatínka, sestry a u svých dvou nenarozených dětí. *4*
  • martina81

Re: Vzpomínka na Patricka

Tak jsem se mrkla na ty videa jsou opravdu pěkná a jsou tam i jinší taky pěkný *4* .
  • .

Zemřel na mé narozeniny R.I.P. Patrick!
  • cilla

Re: Proč furt řešíte fanclub

i já jsem se přidala až teď. Jen tak, protože vím, kdo byl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší