Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cilla

Re: sem smutná

Vážně... Ducha i Hříšný tanec jsem viděla před půl rokem... Ani by mne nenapadlo že je už pryč... Nestačím si toho všímat. No prostě, jsem taková. *4*
  • koombo1

Vzpomínka na Patricka

Pro všechny, kteří ho mají rádi -dvě videa:
    http://www.youtube.com/watc h?=3CdiPWXu97o
    http://www.youtube. com/watch?=7Y0TWOttkVo
    Určitě se podívejte, je to nádhera !!!
    Hela
  • počty

lidi zvěte další lid ať dou do fanklubu Patrika a't se dostane před Jacksona a k Johny deppoj a't se dostane před Zac Efronta nebo jak se to píše
  • nessa.ruby.de.la.eris

Re: sem smutná

já budu smutnit pořád...složila jsem na to i básničku:
    Žij blaze v nebíčku
    Můj milý Patričku
    Posílám pusinku do nebe
    Je Jen a jen pro tebe
    P.S.Proč jsi musel zemřít na tu blbou rakovinu:'-( *9* *9*
  • sem smutná

Holky...jak jen popsat tuhletu smutnou ztrátu...je to nepředstavitelná boles tam u srdíčka...když si vzpomenu na jeho úžasný dojáky např.: Duch nebo Hříšný tanec...je mi až do pláče z toho že už tu nebude...a přitom to byl ještě docela "mladej" člověk ...vždyť co to je 57 let...vzpomínejme na něj s láskou, obdivem a uznáním...a prosim vás...nehádejte se...aspoň né teď...obhajovat jeho památku se dá i důstojně.
  • ei123

Re: Re: Filmy

Díky
  • maryka13

je mi to líto

měla jsem ho moc ráda. Nikdo ani neví jak mě to dostalo! Bude se mi po něm stejskat *9*
  • koombo1

Re: Filmy

Otevři si prohlížeč Seznam, nad vyhledávacím okýnkem klikni na "zboží" a pak už jen do vyhledávacího okýnka napiš patrick swayze. Tam ten film najdeš pod názvem Poslední tanec.
    Hela
  • martina81

Proč furt řešíte fanclub

Ahoj, nevím proč furt řešíte, že se sem někteří - přiznávám bez mučení i já přidávají do fanclubu až po Partikově smrti, to jedno přece né.
    Patrick byl jak jsem tady již psala narozdíl od ostatních hollywodských star, takový normální smrtelník, celí život byl věrný své ženě, kterou znal od dětsví, jen jim osud nedopřál děti *9* *9* , choval se k ní gantlemensky a mluvil o ní pěkně. Taky bych si přála mít tak pěkný vztah.
    Život už je takový, člověk se narodí, ale i umírá to je totiž jediná spravedlnost, kterou máme všichni stéjnou na tomto světě *9* Akorád je nefér umírat těžce nemocný a v bolestech *9* , Partick měl to "štěstí" že v jeho "poslední hodinci" s ním byli jeho milovaní.
  • ei123

Filmy

Nevíte nikdo kde bych se mohla podívat na One last danc?? Předem díky za odpověď. Patrick byl nejlepší herec vždy ho budu milovat.
  • martah07

i-v-a-n-a

souhlasim s tebou .... mas pravdu , je to krava blba .. dneska si nikdo niceho nevazi...
  • honey15

...

Je mi ho hrozně líto, byl skvělej, zajímalo by mě proč umíraj jenom ty dobrý lidi ...
    nezasloužil si to moc bojoval ...
  • vane

Lidi stop!

Ahoj!Mno je mi ho moc líto!měla jsem ho moc ráda,ale lidi přece se tu nechcete pohádat!já vím,že je děs když tet zemřel a někdo napíše,že je kretén,ale prostě si toho člověka nevšímejte!on vypadne až ho to přestane bavit!Vlastní skušenosti:D
  • patrick

neni to zadnej kreten *13* ty blbecku byl to skvelej herec a tanecnik hrozne rada sem mela jeho filmy takze mu prestan nadavat *5* *16* a sbohem patricku *14*
  • ba.rus.ka

__

vananneh <---------
    Patrick že je kretén??..vždyt o něm nic nwš ty ubožačko,,tak když je pro tebe takovej kretén tak mu nelez na diskuzi a přestan nadávat!!...jdi si radši psát na diskuzi vanesce jak jí zbožnuješ!!!
  • hilaryduff1997

.

ja sem zjistila az ted ze zemrel. CHudák. *9*
  • vzpominam...

vzpominam na nej stejne jako na michaela.
  • Re: budeš nám chybět

NEVÍÍÍM,ASI Z TOHO UMRU JÁ!!! *9* *9* ZACNU BRECET...
  • Re: Prosím

ne,neumrel,v nasich srdcich ne...
  • i-v-a-n-a

Re: Patrick

Souhlasím s tebou,já sice Hříšný tanec poprvé viděla asi před 15rokama a hned mě zaujal,od té doby jsem ho viděla snad 100x a nikdy mě neomrzel a neomrzí a zvlášť teď,když už Patrick není mezi námi,vždycky jsem obdivovala jeho taneční kreace,byl prostě skvělý,bude mi po něm smutno,pravda je ale taková,že tam musíme všichni,dřív či později,i když to samozdřejmně nikomu nepřeju,nejsem hyena.IV.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší