Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barkaemo

Proč?

Proč umřeli ty co mohli žít ještě dlouho?Proč zrovna Patrick,Michael a Waldemar Matuška Proč???!Toto je další důvod že bůh neexistuje jinak by tyto herci a zpěváci nezemželi.Patrica jsem měla moc ráda.A BABIČKA HO MILOVALA!!!Ted brecí celou noc!!! *9*
  • hříšný tanec

Škoda že zemřel tak hezký a fajn herec!Nejhezčí film byl ovšem hříšný tanec a pak duch teda aspon pro mě!Zamrzelo mě že v hříšném tanci2moc neučinkoval,myslela jsem že tam bude hrát s Jenifer Grey!A když jsem byla mladší myslela jsem že jsou pár ale prý se neměli rádi!
  • i-v-a-n-a

SBOHEM...

Upřimnou soustrast celé jeho rodině přejí fanoušci-byl jsi skvělý Patricku! *4*
  • :-(

RESPEKT pro něj..
  • zanesskaaaa

Re: Nemějte mi to za zlý

Dám Ti radu Péťo.. nevěř tomu co se píše v Blesku..
  • petr_jackson

Nemějte mi to za zlý

Zase nadruhou stranu že umřel,alespoň už se netrápil.sám chtěl odejít z léčby.
  • smutek...

Až teď jsem našla sílu napsat sem pár řádků. Jsem z té zprávy zcela zdrcená.
    Patricku, navždy zůstaneš v té nejhlavnější části mého srdíčka. od dětství jsem snila o tom, jak se vydám do Texasu a setkám se s tebou osobně, bohužel, to už se nikdy nesplní, ale věřím, že se jednou setkáme tam, na druhé straně. Nashledanou...
  • terishek

odpočívej v pokoji..

patricku sice jsi odešel ale v naších srdcích budeš žít navždy... *9* *14* ...byl jsi nenahrditelný herec a tanečník...všichni jsme tě milovali a budeme NAVŽDY...lékaři ti dávali jen pár dnú na přežití ale ty jsi dkázal bojovat a nevzdát se a za to před tebou smekám... *4* ...budeš nám chybět *9* *9* *9* *9*
  • terishek

ps

patricku nee to nemúže bát pravda *9* *9* ...viděla jsem tě jen jednou v životě a bylo mi ctí se s tebou potkat.....zemřel jsi ale v našich srdcích budeš žít věčně..navždy...i love youu so much forewer... *9* *9* *9*
  • kamca12

Jeho odchod

Je velká škoda že odešel tak dobrý herec. Možná vám to přijde vtipné, ale věřila jsem v Hříšný tanec 3, protože on měl vždy dost energie. Odpočívejte v pokoji pane Patricku Swayze. *4**9*
  • :-(

je mi moc lito ze umrel je to velka skoda bil to uzasny herec na nej si budu pamatovat navzdy!!!!!! *9* *14*
  • shelfee

Patrick R.i.P. :'(

Tento herec patřil mezi špičku herců dnešní doby. Bohužel už není mezi námi, což mě velmi mrzí... :'( Sice jsem nebyla jeho velká fanynka, ale i přesto cítím jako by nás někdo další opustil... *9* Když jsem se to dnes ráno dočetla na netu, chvíli jsem nemohla popadnout dech. Co se to s tímto rokem děje? Proč všechny velké hvězdy umírají? Opravdu je mi z toho moc smutno. Doufám, že se tam někde máš nádherně, Patricku...
  • nej tanečník

Byl fakt tím nejlepším tanečníkem a hercem, takový film už nikdy nikdo nenatočí jako je Hříšný tanec! Je ho škoda byl mladý!!! *9*
  • piper002

neee

ach né..já tomu nechci věřit..myslela jsem že se z toho nakonec dostal a ted takový šok..proboha...:'-(
  • :(..

Ach jo chudák :( Hříšný tanec prostě nejvíc:)
  • -veve-

Partick

Odpočívej v pokoji... *9*
  • koombo1

Patrickovi

Patrick
    "Neplačte, že jsem odešel, ten klid a mír mi přejte a v srdci věčnou vzpomínku si na mne zachovejte."
    *4*
  • sbohem

Patric byl výborný herec a tanečník, je mi ho strašně líto a taky jeho rodiny.Byla ho fakt škoda já věřila že to zvládne *9* sbohem Patricu... *9*
  • katy22

hruza

týjo a to jeste psaly ze uz se zacina probirat z ty nemoci ze pribral atd tak to je smutny no *9*
  • Re: s bohem

je to velká škoda byl moc dobrej! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit