Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

sbohem

Sice nejsem nějak velká fanynka Patrika,já obdivuji Heathe Ledgera který taky umřel,ale já se připojuji ke kondolenci a všem fanynkám přeji úpřimnou soustrast,vždyť kdo by neznal Hříšný tanec nebo Ducha kde skvěle hrál.
    R.I.P.Patriku *9*
  • martinkooooooo

R.I.P

*9*
  • Patrick Swayze

Pořád tomu nemůžu uvěřit, když jsem si to ráno přečetla do očí mi vyhrkly slzy, hned jsem si šla pustit písničku She´s like the wind. Patrick nikdy nezemře pokud tu budou jeho filmy, fanoušci...Odešel na lepší
  • :-((

Je mi to tak líto *9* *9* *9*
  • koombo1

Patrick

Přejme mu klid a mír, už ho netrápí bolesti. Bojoval statečně a dlouho, byl to boj velmi vysilující.
    Pamatujme si ho tak jak ho známe - Johnny, Sam, Orry......
    Zůstane navždy v našich srdcích.......
  • soliter

Duch

Ted' co zemřel neustále se mi vybavuje scéna z nádherného filmu Duch...Patrik se loučí se svou láskou zde na zemi a v žáru nebeského světla pomalu kráčí vzhůru.Doufejme,že jeho cesta tam nahoru byla právě taková.Je ho škoda,odešel výborný herec a tanečník. *4*
  • Re: Patrick forever

a navíc...možná je to tak lepší...teď už ho nic nebolí a nic ho netrápí
  • reportáž

Hledám fanynky Patricka do dnešní večerní reportáže. ozvěte se co nejdříve na 725 58 68 79.
  • Patrick

Zemrel Pan Hrisny Tanec idol zen mnoha generaci ty ktere ho videly tancit nikdy nezapomenou a tak to ma byt Patricku amen s tebou na tve ceste a poradne jim to tam ukaz az se dnes nebe bude trast budu vedet ze te tam maji vsichni radi jako na zemi sbohem
  • karinkas

Patrick Swayze

Je to strašné,tolik jsem ho měla ráda byl super herec i chlap hodně bojoval s touto nemocí ,ale nakonec nemoc zvítězila nad ním.Je to škoda opravdu byl ještě mladý ,boužel takový je život,ale on bude pořad žít v naších srdcích..... *9* *4*
  • Re: Re: Děs a hrůza!!!

Souhlasím, at ta mrcha zhebne! *16*
  • Re: Děs a hrůza!!!

Ty jsi nějaký lopaťák...když nevíš, radši zalez!!! *16*
  • ei123

Re: Re: Myslela jsem na něj

Bohužel Patrick neměl žádné děti
  • The Ghost(Duch)

Mám rád výborný film Duch.Jinak moc jeho filmy neznám.V Duchovi byl Patrick skvělý.Je mi líto,že je už mrtvý.Nečekal jsem to.Pokoj jeho duši!
  • reportáž

Hledám skalní fanynky Patricka do dnešní reportáže do zpravodajství. Ozvěte se mi co nejdříve na 725 58 68 79.
  • Re: tak mě obdivujte

Vy jste nějakej hnusnej, či tupej, vás asi nic nebolí, takt postrádáte,br
  • Re: super,super,super

Škoda, že odešel a bude se dívat na nás z výšky, schopnej člověk, pohybově nadanej, byla kráśa na něj hledět, ta souhra svalů, úsměv...
  • je to tak smutné

Je to hrůza, pro mě byl tím nejlepším tanečníkem a Hříšny tanec byl tak užasny jen díky jemu! *14*
  • škoda

Holky je mi to moc líto.Byl fakt úžasnej chlap.
  • spaadi88

Re: Patrick Swayze

Tak to je rána.Pane Bože,mohl toho ještě tolik stihnout,byl to pěknej chlap a velkej bojovník! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit