Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neznámý film

Prosím o radu. kdysi sem ho zahlídnul ve filmu kde rusové obsadily čast USA a Patrick společně s několika dětmi utekl do lesů a vedl tam partizánský boj. Víc si bohužel nepamatju, jen tyhle střípky. poradí mi někdo jakse ten film jmenoval?
  • patrick v pomádě

tý vado, holky, víte, že patrick hrál v pomádě *14* ? no fakt, včera jsem si ji kvůli tomu 3x pouštěla. supr tam tancuje *14* *14* *14*
  • Re:

KDO ZEMŘEL,TO JSTE SE SPLETLI,PATA ŽIJE,CO PLAŠÍTE FANYNKY FUJ *5* *13*
  • Re: muj Páťa

PATA PATŘÍ VŠEM,NIKDO NEMÁ NA NĚJ LICENCI,TO BYCH MOHLA ŘÍCT TAKY RUCE PRYČ JE JEN MŮJ
    *13*
  • Re: Ahoj

PŘÍBUZENSTVO
  • Re: Muj Patrick

PROSIMTĚ NEVÍŠ JEHO POSLEDNÍ FILMY,ŘÍKÁ SE,ŽE POSLEDNÍ BYL FILM LULU SE VRACÍ
  • Re: Můj cukroušek

PATA PATŘÍ VŠEM,NIKDO NA NĚJ NEMÁ LICENCI
  • Re:

SLUŠÍ MU TO VŠUDE
  • Re:

ALE JEN KRÁTCE
  • Re: fakt

A JAK VYPADÁŠ TY,KOUKNI SE DO ZRCADLA,PODLE TOHO JAK SOUDÍŠ JINÝ,NEVYPADÁŠ O NIC LÍP A JEN ZÁVIDÍŠ PATOVU KRÁSU,ZAČNI U SEBE A PAK KRITIZUJ JINÝ ČAUES *13*
  • Re: Děs a hrůza!!!

vyměnit někoho,jen proto,že zestárnul, je ubohý,navíc PÁTA JE PŘITAŽLIVÝ POŘÁD,takže ti přeji aby se ti stalo to stejné,budešli mít partnera at tě taky vymění až zesrárneš a přelétne na někoho jiného chachacha *1*
  • prostě hvězda

je to prostě nestárnoucí idol. Nezažil jsem jeho slávů, ale na jeho filmy jako Hříšný tanec koukám stále dokola. *14*
  • fakt

JE TO SLIZOUN SE ZARAZENEJMA OCIMA
  • BEST

patricek je faaakt milasek naprosto ho bastim a mooc schanim adresu nebo meil jakejkoli kontakt....jestli je tu nekdo kdo na nej ma stejny nazor a nebo ma nejakej kontakt napiste pls na mail a ja na sto pro odepisu vsechny vas moooooc plosim diky vsem *14*
  • Pro Dyku

ja s tebou souhlasim......nad Patrika není!!!!!! a Brad a Bluma:-)) a všichni ostatní jsou jen umělí šamponi.... *15* *5*
  • Určeno rozhořčené fanynce Orlanda Blooma

To teda je.Orlando Bloom je jenom vyumělkovanej chlap s nízkým IQ.To,že si toho nějaký nanynky nevšimnou,je už věc jen jejich. No jo,takovejch nanynek je! *1*
  • Dyce, co sem psala příspěvek

Dyko, co kecás není hezčí než orlando bloom *16*
  • JÁ HO PROSTĚ ŽERU

PATRICK SWAYZE JE TEN NEJLEPŠÍ A NEJHEZČÍ CHLAP NA SVĚTĚ.ÚŽASTNĚ TANČÍ A NEJLEPŠÍ JE ŽE HŘÍŠNEJ TANEC JE POŘÁD V TELEVIZI A JESTLI CHCE Š VĚDĚT JESTLI HRÁL VE FILMU HŘÍŠNÝ TANEC 2 TAK JO HRÁL TAM UČITELE TANCE.JESTLI SE MNOU CHCETE KAMARÁDIT NEBO JENOM POKECAT NAPIŠTE MI E-MAIL A JÁ 100% ODPOVÍM.A MÁTE PRAVDU PATRICK JE TEN NEJLEPŠÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ A NA NĚJ NIKDO NEMÁ A NA TO ŽE MU JE 54 TAK JE SEXY HEROZNĚ MOC VÁS VŠECHNY MILUJU PROTOŽE VY MILUJUTE PATRICKA A JÁ HO PROSTĚ ŽERU A KDO MI DÁ ZA PRAVDU TAK HO TAKY MILUJU ALE JEN PLATONICKY A JAK JSEM TO ČETLA NA JEDNÝ STRÁNCE TAK VÁM TO TEĎ NAPÍŠU CITUJI:HŘÍŠNEJ TANEC JE BOŽÍÍ FILM A KOMU SE NELÍBÍ AŤ SI PRDEL POLÍBÍ A NEDÍVÁ SEČ NA NĚJ A NETÁHÁ JSEM JEŠTĚ NĚJAKÝ KRETÉNY A NEŘÍKÁ ŽE JE PATRICK STAREJ DĚDEK A NAPIŠTE *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Možná

Patrick Swayze byl a je krasavec nad krasavce.Určitě je lepší než Orlando Bloom,Drew Fuller,Jihnny Deep,Brat Pitt... Kam se na něj hrabou... *14* *13*
  • je uplně dokonalý!!! *14* *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit