-
Tancuje překrásně... *14*
-
Je to sexy chlap i v jeho věku......... *14*
-
gudddddddd
-
Hledej v databázi filmů tam to najdeš
-
super
-
ahoj lidi prosim vas potrebuju nekde zjistit jestli patrick Swayze hral v hrisnem tanci 2 nemuzu to nikde najit
-
můj idol!
je strašně moc úžasnej!!!!Moc se mi líbí.......... *4* -
v hříšním tanci mu to moc slušelo........
-
Děs a hrůza!!!
Ještě nedávno se mi líbil.Teď mi připadá,jako starý dědek.Miluju Cliva Owena(Král Artuš).Swayze na něj nemá!!!!!!!!!!A to i kdyby chtěl. *14* *13* -
jééééééé
Je to skvělej chlap a hezkej jeho filmy jsou úžasný jako třeba Duch ten nemá chybu a v hříšním tanci tak tam nemá chybu škoda že stárne ale sluší mu to pořád. *14* -
můj idol
Patrick je fakt boží.má v sobě něco sexy mužského a zároveň klukovského.je to fakt pěkný chlap.no a při tanci je neodolatelný.Hříšňák s nim můžu vidět pořád. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* -
božínku,ty lícní kosti.... *9* já bych ho snědla.... *14*
-
Tak tenhle herec,je jeden z nejlepších a nejhezčích na světě.mam ho moc a moc a moc ráda.Je k sežrání i ve filmu,,duch,, nebo ,,hříšnej tanec,, a nejen tam.Je prostě boží!!!!!!!!!!!!!*4* *14* *14* *14* *14* *14* *4* Je to *4*
-
*14* *14* milašek *14* *14*
-
Můj cukroušek
Macku, tvůj jo?To nikdy ten je můj!!!!!!!!!. Jinak stebou ve všem cos napsala souhlasím, je nejlepší,nejkrásnější a umí zahrát.Ten film Lulu se vrací, ten je super, vždy mě rozbrečí.Umí se do každé role vcítit,je fajn,chlap i herec? -
Muj Patrick
Je to strašně nejen hezký chlap, ale taky simpatický herec.Je to fajn,že ho stále obsazují do filmů,ráda se na něj dívám. -
Musim souhlasit,že Patrick je prostě NEJ a s tim už nikdo nic neudělá.Je prostě jedinečnej a sexy!
-
I když už má nějaký ty vrásečky, tak je to pořád nejúžasnější chlap na světě a má nádhernej hlas
-
mohla bych dostat slova k pisni z hrisneho tance
-
nevim
sdgefjnghmh