Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to pravda??

Je pravda že Patrik umřel?? *9*
    • Re: Je to pravda??

....neumřel a všich ni co mu fandí a mají ho radi věří, že se tak nestane.. *15*
  • patrik bojuj!

Patrik bojuj,držím Ti všetky prsty aby si sa z tej choroby vylízal!!! *14* *14* *14*
    • Re: patrik bojuj!

Ano bojuj ty to určitě přežiješ,jsi dost silný na to aby jsi tu rakovinu překonal,kdyby jste si o tom se mno někdo chtěl popovidat tak mi napište na meila puma.393@seznam.cz
      díky a budeme mu krasavcovi všichni hezky držet pa lečky:)
      on se z toho vylíže *14* *14* *14* *14* *14*
  • PATRICKOVI

PŘÁLA BYCH PATRICKOVI ABY SE SEŠLI S BEJBY -GREIS A SNAD NATOČÍ HŘÍŠNÝ TANEC TŘI.KDYBY -SE TAK PATRICK ZAMILOVAL DO GREIS.MYSLÍM ŽE JSOU PRO SEBE JAKO STVOŘENI ASPON V HŘÍŠNÉM TANCI TO TAK VYPADALO. SNAD SE Z NICH STANOU PŘÁTELÉ.
    ELISA

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: PATRICKOVI

Pata má svou ženu,která ho miluje,proč jsou tyto diskuze *9*

S tebou souhlasím...kdyby byla trojeshka zase o nich byla by to nádhera... *14*
      Jenni tedˇ vypadá skvěle a Patrick bojuje..držím mu palečky a ze srdce ho miluji i když je už starší Hříšný tanec mám pořád před očima *14*

si nej herec drzim ti palecky at se uzdravis si fajne doufam ze natocis aspon jeste 3 dil hrisneho tance *14*

oni spolu,ale během natáčení pletky měli byli do sebe dost zamilovaný:)
      • Re: Re: PATRICKOVI

Ahoj,
        píše se o tom snad v nějakém článku?
        Dej mi vědět, prosím.
        Dík,
        Helena *7*

....jen malé upřesnění..Jenifer Grey..a při natáčení Hříšného nebyli moc velcí kámoši.. *8*

No to nevím kde bereš takové informace, jako že při natáčení Hříšného tance nebyli Patrik a Jenifer kámoši, je to ta největší blbost, co jsem četla. Naopak sám Patrik o ní řekl, že byla úplně přirozená a perfektně se mu s ní spolupracovalo. Setkali se potom spolu ještě v jednom filmu, bylo to něco o válce, ten název už nevím. To jen tak pro upřesnění.

Ježiš promiň, to patřilo na kopku *3*

Nesmíš tolik číst bulvár.. *13*
  • Miluju patricka!!!

Patrick je prostě nádhernej uplně ho žeru..!!!!chtěla bych ho vidět naživo..ikdyž už zestárnul ae to mi je jedno prostě je dokonalej...chtěla bych si s ním i kldně zatancovat *14* prostě je neeeej......a doufám že to dopadne dobře s tou rakovinouu *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miluju patricka!!!

Obávám se, že to s tou rakovinou dobře nedopadne, jestli má rakovinu slinivky, která je jedna z nejhorších tak je to nejspíš konec. Šokovala mě upoutávka na České televizi k filmu Duch, kde se hovořilo o duchu zemřelého Patricka Swayzieho, v této situaci mi to teda moc vtipný nepřipadá.
  • cool

je to tejpek taky tancuju ale asi nedokážu to co on *3*
  • mysak.kol

Nashledanou

neříkám Sbohem, protože on neodešel. Je tady, je všude kolem nás. bude žít dál ve svých filmech, ve své rodině a v srdcích svých milovaných. Nezapomenu na tvůj úsměv a tanec. Tak, jako ty netančil nikdo. Vím, že to víš a díváš se na nás na všechny. Doufám, že jsi šťastný a nic už tě nebolí.
    • Re: Nashledanou

souhlasim s tebou *4* *4* *4* *4* doufam ze se moc netrapil na tom svete taddy ja ho mocc obdivuju teda sem ho obdivovala *14* *14* byl to srávnej chlap hezkej ummel tancovat no roste chlap jak ma byt
  • a.n.d.y

Patricku BOJUJ!!!!!!!

Tohoto výbornýho herce jsem vždycky milovala...Hříšný tanec je můj nejoblíbenější film, který jsem viděla nejednou. Když jsem letos zjistila, že Patrick onemocněl a že mu zbývá jen pár dní, hodně se mě to dotklo. Ihned spekulace vyvrátili a Patrick bojoval...Vím, že rakovina je jedna z nejhorších onemocnění a že jen "vyvolení" vyhrajou. Nevím jak je to s jeho zdravím teď (přece jen bulváru se nedá na 100% věřit), ale přeji si, aby ON byl jeden z mála z těch vyvolených. Patrick BOJUJ!!!!!!!
  • greyswayze

Patrick

Patrick byl velmi dobrý herec...a určitě v našich srdcích zůstane navždy *4*
  • vanes1

Sbohem Patricku

Patrick byl podle mě jeden z nejlepších herců vůbec. A nejenom jeden z nejlepších herců, ale jeden z nejlepších lidí. Takových jako byl on by mělo být mnohem víc a neměli by umírat tak brzo. Bohužel rakovina si nevybírá. Měla jsem ho vážně ráda, přestože jsem ho znala jen z jeho filmů a novinových článků. Byl prostě úžasný. I když už odešel, vzpomínky tady budou pořád. NIKDY na Něj nezapomenu... *9* *4*
    • Re: Sbohem Patricku

V tom s tebou souhlasím. Natočil spoustu krásných Filmů, a ve všech na mě působí sympaticky. Nedávno dávali Doly krále Šalamouna... Krásnej film s ním...Miluju ty filmy kde hraje..
  • jeynna

Patrick

já mám jeho filmy moc ráda a i píseň co zpíval se mi moc líbý.Moc mu přeji aby boj s tou zákeřnou potvorou vyhrál a mohl být tady s námí alespoň dalších třicet let.Přeji mu jen samé úspěchy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší