-
Patrick
Přejme mu klid a mír, už ho netrápí bolesti. Bojoval statečně a dlouho, byl to boj velmi vysilující.
Pamatujme si ho tak jak ho známe - Johnny, Sam, Orry......
Zůstane navždy v našich srdcích....... -
-
Re: Patrick
patriku zname te jako jonnyho moc je nam lito ze tady uz nesj imam te radi spominame na tebe *9*
-
-
zbohem
*9* *9* *9* *9* *9* *9* tak je to tu zbohem Patriku bojoval si statečně at se ti nahoře daří líp *4* mtmmmr -
Patrick Swayze Muž Legenda idol ženskych srdcích *14* * *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
-
:(
Byl to skvělý herec.. nejvíce se mi líbil v Dirty dancing a v duchovi. Mel v sobe zvlastni kouzlo a umel tancit lip nez kdokoliv jinej. Je to strasne smutny ze odesel tak brzo. :( zacalo to Michaelem Jacksonem a ted on.. *9* co takhle si na jeho pocest dneska pustit nejakej z jeho filmu. Ja to tak asi udelam.. -
-
Re: :(
ano,je to moc smutne....tanecnik byl tak skvely proto,ze tancil odmlacicka,jeho matka byla tanecnice...byl vazne skvelej
-
-
Duch a Hriešny Tanec jsou nejlepší filmy od Patricka Swayzeho jednoznačne
-
Patrick
Patriku nevzdávej to držíme ti palečky.Moc na tebe myslíme tvoje fanynky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
odpočívej v pokoji..
patricku sice jsi odešel ale v naších srdcích budeš žít navždy... *9* *14* ...byl jsi nenahrditelný herec a tanečník...všichni jsme tě milovali a budeme NAVŽDY...lékaři ti dávali jen pár dnú na přežití ale ty jsi dkázal bojovat a nevzdát se a za to před tebou smekám... *4* ...budeš nám chybět *9* *9* *9* *9* -
smutek...
Až teď jsem našla sílu napsat sem pár řádků. Jsem z té zprávy zcela zdrcená.
Patricku, navždy zůstaneš v té nejhlavnější části mého srdíčka. od dětství jsem snila o tom, jak se vydám do Texasu a setkám se s tebou osobně, bohužel, to už se nikdy nesplní, ale věřím, že se jednou setkáme tam, na druhé straně. Nashledanou... -
všichni umírají!
Je to strašně.. Michael.. Patric.. kdo jestě? Hvezdy.. nezapomenutelné hvezdy hollywoodu umírají! Myslím že za chvíli nezbyde zádný herec který doopravdy neco umí! Budes mi chybet Patriku.. nejlepší si byl ve filmu 'duch' a myslím ze spolupracovnite..(ta ceroska=jeho nej kamarádka) na teb nikdy nezapomene! Vím že už to nikdy.. neuvidis.. ale ted ti bude líp *9* -
Miluju patricka!!!
já bych se asi zbláznila kdybych se někde na netu dozvědělaže.......že už není prostě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*