Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemoc

Držím Patrikovi palečky ať to zvládne, sice peníze moc nezmůžou,ale aspoň něco, může si dovolit nákladnější léčby a různé metody, doufám, že to zvládne a všechno zase bude dobrý. Hříšňák je pro mě zásadní Film s velkým F....
  • Patrick

Já doufám,že Patrick to překoná.Je to má láska od dětství,moc ho stále miluji a taky věřím že to překoná.Má spoustu fanoušků kteří ho podporují a mysli na něho jako já¨.Držme mu proto všichni všechny prsty, at se uzdraví,a at mu znížíme trochu tu bolest. *9*
  • Patrickovy narozeniny

18.8.2008!!!!!!!

Happy Birthday
    Patrick!

We send you all our love and best wishes for a Wonderful Day!!!!!!! *14*
  • Luky1987
    Je ho škoda Patricka Swayzeho. Nejradši ho mám ve filmu Hriešny Tanec - Dirty Dancing jeho nejlepší film podle mne
  • Tak tenhle herec byl snad moje úplně "první láska" z filmového plátna, když jsem ho viděla ve filmu Dirty Dancing z roku 1987.:-) Renesanční člověk, měl spoustu talentů, ale myslím, že štěstí na role měl značně vrtkavé. Ačkoliv si myslím, že tu ještě alespoň dvacet let mohl být, myslím, že žil naplno a stihnul víc věcí, než jiný člověk za osmdesát let života. ;-)
  • zustanes...

jeho nemoc byla silna...a nase vzpominky na nej jsou stale silnejsi,a vzdy budou!
  • Legenda

Patrik byl charizmatickou osobností, skvělý tanečník a herec, nebuďme smutní, že nám odešel, ale buďte rádi za každý den, který tančil, hrál a nakonec i bojoval se smrtí !!!
  • koombo1

Všem fandům Patricka!!!

Ahoj všichni,
    nejnovější zpráva - Patrick byl propuštěn z nemocnice a odpočívá doma !!!
    Helena *1* *15*
  • Patrick

Chci říct,že jsem Patrickova fanynka už od svých dvanácti let a moc mě bolí,že si prochází něčím takhle těžkým.Neměl to v životě vůbec lehké ,ale vždycky to byl hodný člověk.Zbožnuju ho a Lisu taky.Jak on sám už tolikrát řekl ,ona je moje životní láska.Jsem moc ráda,že Patrick v ní má takovou podporu stejně jako ve své rodině.Každý den si přeju,aby se stal zázrak a uzdravil se.Je to skvělý herec a jako člověka ho mám ještě raději.
    I když jenom na dálku posílám Patrickovi a Lise všechnu svou lásku a podporu.Jsem moc štastná,že už je z nemonice venku.
  • chjoo...:-(

Byl to opravdu skvělý herec a tanečník. Včerejší film jsem opět obrečela.Ale v tu chvíli ne jen kvuli happy endu,ale kvuli Patrickovi.Cely film jsem si ho prohlížela a pozorovala jeho herecke a taneční výkony. Byl opravdu skvělý!A je opravdu škoda, že si ho ten nahoře vzal k sobě:-(. Myslím si, že určitě odešel na onen svět s úsměvem.Měl po boku svou ženu až do samého konce..a toho ho aspon nachvilku udelalo štastným..Patricku SBOHEM!STÁLE TĚ BUDEM NOSIT V SRDÍČKU A NEZAPOMENEM...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit