Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrick

Ahojky všichni. Téměř denně slýchám hrozné věci o Patrickově nemoci, ale stále věřím, že svůj boj nakonec vyhraje. Je to silný chlap, tak snad to zvládne.

Myslím na něj a držím mu mooc palečky. *4* *14*
    • elle77

Re: Patrick

Máš pravdu.Od té doby co jsem vyděla Hříšný tanec,tak jsem na Patrickovi přímo závislá.Kdyby byl v mém věku,tak se ho asi snažím sbalit.On to nesmí vzdát hlavně kvůli sobě a jeho rodině.Bez něj by byl svět ošklivej.Mám ho jako herce ráda a nerada bych se někde v novinách dočetla že zemřel.Patrick je pro mne prostě *4*
    • koombo1

Re: Patrick

Ahojky,
      díky, že ses přidala k nám všem, co mu přejeme aby mezi námi ještě dlouho pobyl.
      Zdravím,
      Helena *4*
  • chrissinka

Budeš nám chybět!

Odešel superní herec, kvůli kterého jsem vůbec začala sledovat taneční fimy... Nikdy jsem u Hříšného tance nebrečela, ale když jsem si včera uvědomila, že ho už tak nikdy neuvidíme, slzy mě přemohly.. Patricku budeš nám chybět!!! *9*
    • evinek

Re: Budeš nám chybět!

Já jsem se raději nedívala, protože jsem tušila, že bych celý film probrečela! Je mi moc líto, že už neni mezi námi!
  • Dotaz

Ahoj chtěla sem se zeptat , jak poslat do USA dopis ? moc potřebuju pomoct s poslání dopisu Patrickovi . Děkuju
    • Re: Dotaz

No, pokud vím, musíš zezadu na obálku nalepit mezinárodní doručenku. Je to takový růžový papírek, který je volně na poště a pokud to chceš doporučeně, tak musíš ještě vyplnit a k obálce přiložit tzv. podací lístek. Ten taky seženeš volně na poště. Tak hodně štěstí. Kdyby něco, ještě sem písni, chodím sem docela často. *4* *3*
  • vzpominam...

vzpominam na nej stejne jako na michaela.
  • obdivuhodnodt

ahojky,strašně moc obdivuji patricka swayziho,co vše dokázal a je výborným hercem. *4*
  • Tak už jsou to 3.roky co si nám odešel ale smutek stále přetrvává,aspoň tě máme ve svých srdcích a to navždy *9* *14* Nikdy na Tebe nezapomeneme *4*
  • božínku,ty lícní kosti.... *9* já bych ho snědla.... *14*
  • můj idol!

je strašně moc úžasnej!!!!Moc se mi líbí.......... *4*
    • Re: můj idol!

Milujuho pořád se koukám na hříšnej tanec :D Prostě je nejlepší škoda že zemřel :( *14* *14* *14* *14* *14*
  • i-v-a-n-a

CÍTÍM SMUTEK...

Pokaždé,když o Patrickovi někde čtu nebo vidím jeho fotku,jsem velice smutná a většinou se i rozbrečím,nemůžu si připustit,že už není mezi námi a pořád koukám na fotky ve skříni,které tam mám vylepené z roku 1994,kdy mu bylo 42let a vypadal tam úchvatně.Nikdy na něho nezapomenu díky jeho filmům.DÍKY ZA HŘÍŠNÝ TANEC,PATRICKU!Budu na tebe vzpomínat jen s láskou!Ivana *14* *14* *4*
  • soliter

ŽIVOT

Patrik je bojovník,nebojte se o něj!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit