Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina81

Rok už není Patrick mezi svými milovanými

Tak už je to rok co už Patrick neni mezi živými *9* . Ta nemoc ho ničila, takže v nebi je mu lépe *4* .
    • Re: Rok už není Patrick mezi svými milovanými

Ptrick Swyze je to hvezda ikdyž sem ho znala jenom z novyn nebo z tv vzdyckysem si myslela ze je to hvezda a dotet i to řikat budu !!! někdo si muže myslet žš je to ten typ kurevnika ale tak to není byl to miley hodnej a romantickey chlap nevim co dodata jestli je tady nekde mezi nami tak ti chci rict ze temiluji ot te doby co sem te poznala !! Patrick swayze musel prožít plno bolesti ale tet je v nebi a mase dobre Patricku budu te milovat do sve smrti a pozdeji se uvidime v nebi !!! *9*
    • Re: Rok už není Patrick mezi svými milovanými

Utika to jenom mě překvapilo,že nedali v televizi některy z jeho filmů.Zasloužil by sito.
  • ei123

Je tady

Je tady, dneska ve 20:00 na primě náš oblíbený herec se zde objevý ve svém nejlepším filmu Hříšný Tanec. Já osobně se budu koukat určitě.
    • ei123

Re: Je tady

Změna je na nově
      • Re: Re: Je tady

Já se taky dívala a bylo to jako vždy krásné *14* ! Je to ale jiné se na ten film dívat, kydž už nežije - smutné *9*
  • Patrick Swayze

Ghost (Duch)a Dirty Dancing (Hříšný Tanec)to jsou dva jeho Best of filmy v nichž podal obdivuhodné výkony po boku slavných hereček Demi Moor a Jennifer Grey.Bude chybět na filmovém plátně,jeho opravdu velká škoda,byl to jeden z mála opravdu dobrých herců.Nezbývá než říci: Sbohem Patricku Swayze! A Upřímnou Soustrast jeho rodině,příbuzným a jeho přátelům.
  • patrik

patrik je super....a myslim si že to co ho potkalo přežije...a navic je ve znameni lva...jako ja...a naše životni heslo je ... "všechno zvládnu"...takže to zvladne i on....a ja mu věřím...jeho asi nejlepší film je opravdu hříšný tanec ale jsou tu i další super filmy...doufam že mu všichni budem držet palce
  • Luky1987
    Jeho nejlepsí film byl a je Hriesny Tanec jednoznacne.R.I.P Patrick Swayze :(
  • Patrik byl skvělý člověk. A tak si ho také pamatujme!
  • Pište Patrickovi ! ! !

Ahoj všichni, znovu připomínám adresu, na kterou můžete Buddymu psát:
    WKT Public Relations
    335 North Maple Drive
    Suite #351
    Beverly Hills
    CA 902 10
    USA

pište a posílejte hlavně pohlednice, atˇ
    ví, že na něj lidi nezapoměli!!!! *14*
    • Re: Pište Patrickovi ! ! !

jakýmu Buddymu co to má být
      • Re: Re: Pište Patrickovi ! ! !

"Buddy" je Patrickova přezdívka z dětství........ *3*
  • Patricka jsem zboznovala uz jako sedmileta divka,pamatuju si,jak jsem se divala stale dokola na hrisni tanec,a nemohla se ho nabazit..predstavovala si ze tancuje se mnou a i v dospivani jsem touzila najit kluka s jeho sexy chuzi,pohyby a ty oci...dnes je mi tricet a stale ho miluji a ctim,byl to jedinecnej muz. Chlap,jak ma byt,miloval svou zenu a byl skvely tanecnik,herec.Je mi lito,ze umrel,oplakala jsem to,a citim s jeho zenou,ja bych to na jejim miste neunesla,ale to je zivot.NIKDO UZ NIKDY PATRICKA NENAHRADI!!
    ahoj
  • piperhallywell

Zbohem

Mrzí mě že jsme přišly o výborného herce a tanečníka.Tvrdě jsi bojoval až do konce.Budeš nám všem chybět měli jsme tě rádi.V naších srdcích budeš žít dál kdykolik uslišíme melodii koukneme na film tak si vždy vzpomeneme.Zbohem. *9*
  • M

Ahoj obávám se mu dávají jen pár týdnů života četla jsem to na internezu, Je mi to líto u Hříšného Tance jsem strávila nekonečné hodiny. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit