Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ba.rus.ka

:'-(

Achjooo *9* nevim co řííct...
    asi to,že rakovina je hnusná-ta nejhnusnější nemoc!!! *9* Moje babička taky na ní umřela...a__kdybych věděla jak udělat nějakej lék proti rakovině,udělam to!!to myslim by udělali všichni!!
    Patrick byl ten nejskvělější herec i tanečník,,a i když umřel,bude tu pořáád s námi *4*
  • Další můj nej herec.Škoda,že takoví lidé umírají a už se noví nerodí.
  • hilaryduff1997

.

ja sem zjistila az ted ze zemrel. CHudák. *9*
  • miluju ho

tady je vidět že peníze a sláva jsou na nic když zlomí člověka nemoc tak sladkej krasnej chlap věčná škoda jeden z mála který mi bude fakt chybět *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • mileycyrus.87

hříšný tanec 1,2

miluju hříšný tanec... *3* *3* *14* *14* včera dávali na nově dirty dancing první díl a je blbí že další až bude tento pátek tak nebude 2 a nehraje tam baby ani páťa:'(
    • koombo1

Re: hříšný tanec 1,2

Ahojky,
      Patrick tam hraje, ale jen epizodní roličku instruktora tance.
      Helena *4*
  • fortturp

Love

Jako mladej byl strašnej fešák!Chudák že dostal tu rakovinu :-( Jinak Hříšnej tanec je naprosto bombovej film!!! A bez těch dvou (Patrica a Jenifer) by to nebylo ono! *14*
  • greyswayze

........

ahoj..!Patrick je nej herec co znám...chudák že dostal tu rakovinu..doufám že to zvládne a bude žít dáll..mooc mu držím palce *4*
    • _lenulinka_

Re: ........

jj ja taky... *4*
  • martina81

Kéž by to byl jen špatný sen

Ach jo, pořád tomu nemůžu uvěřit a říkám si, že je to jen sen ze kterého se probudíme a Patrick bude naživu. Když jsem se ve středu dívala na Hříšný tanec, tak mě to nějak nechtělo dojít, že už není na tomto světě a to se ještě chci podívat na DVDíčko.
    Aspoň nás všechny včetně jeho blízkých může hladit na duši, že Patrick je v nebi u svých milovaných - tatínka, sestry a u svých dvou nenarozených dětí. *4*
  • soliter

Wayne

Tento herec se mi nejvíce líbil v seriálu Sever a Jih. *4*
  • Odpoveď

Pro mn: Nejbližší příbuzenstvo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit