-
Patrick
Byl to skvělý herec měla jsem ho moc ráda a mám,ale aspoň nám po něm zůstali filmy tak nemusíme smutnit on by to určitě nechtěl *13* *13* *13* *4* *4* *4* -
Patrick
*16* Tady je ale mrtvo ! ! !
Našla jsem toho správného Badíka (kámoše).
Mizíme z této mrtvé stránky.
kolombo1 + alisana *4* -
dotaz
Zdravím, kdysi jsem viděla část bezva filmu, kde hrál Patryk zemřelého hokejistu na Olympijských hrách a vtělil se do osoby zemřelé krasobruslařky a ona do něj, bylo to straně legrační, ale léta marně pátrám po názvu filmu. Děkuji.J. -
-
Re: dotaz
Pokud myslíme stejný film, tak je to Skatetown, U.S.A z roku 1979.... *3* -
-
Re: Re: dotaz
no podle ukázek se mi to nezdá, není tam hokej na you tube -
-
Re: Re: Re: dotaz
tak to skutečně nevím, dívala jsem se na http://en.wikipedia.org/wiki/Skatet own,_U.S.A.
Možná to je ono, ale ten film jsem neviděla.... *3*
-
-
Re: Re: dotaz
jeeeeeeeeeee si moc hodnej, pátrám už po tom mnoho let, tak ráda bych ho znovu viděla, dík moc měj se fajn.
-
-
-
Správnej chlap
Patrik je kus pořádnýho a správnýho chlapa , moc se mi líbí a když už mu není dvacet je stále mužný. Jenom jsem se dnes dočetla na netu, že onemocněl rakovinou slinivky a moc života mu prý nezbývá. Je mi z toho moc smutno, taky nemám ráda ty herce tkzv,, šampony,,. Přála bych mu , aby se z toho dostal a uzdravil se, dost na tom, že nemůžou mít žádné děti a teď ještě tohle. -
-
Re: Správnej chlap
ahoj tiež ma"dorazila"tá správa o Patrickovi je dosť kruté,že práve taký ľudia ktorý si to najmenej zaslúžia sa dočkajú od života len takýchto kopancov do zadku.Je to zlatý človek a držím mu palce *14*
-
-
Patrick
Ta zpráva mě absolutně šokovala, seděla jsem u toho a jen mi šly slzy z očí. Proč se dějou takové věci jen lidem, kteří si to nezaslouží?! Pevně doufám, že se z toho Patrick dostane. Ve zprávách řekl jeho tiskový mluvčí, že nádor zasáhl jen určitou část slinivky a že jeho organismus léčbu přijal docela dobře. Patrick bojuje a já mu držím palce! -
-
Re: Patrick
Já doufala, že je to jen "drb" bulváru......je to vážně pravda? kde se o tom píše seriozně? je to hrůza......
-
-
BOJOVNÍK
PATRICK TO ZVLÁDNE !!!NIKDO NEMŮŽE ŘÍCT KOLIK MU ZBÝVÁ ČASU TO NEVÍ NIKDO A ON TU BUDE JEŠTĚ PĚKNĚ DLOUHO.ZVLÁDNE TO PROTOŽE JINAK MI SNAD PUKNE SRDÍČKO. -
Náš Buddy
Vyjádři svou podporu !
Piš: fanclub@patrickswayze.net
Vím, že většina z vás anglicky umí! *4* -
-
Re: Náš Buddy
je mi ho líto a když jsem to slyšela tak se mi slzy jenom lily z očí chudák doufám že sou to ty hnusný keci
-
-
M.A.S.H.
Nevíte v kterém dílu M.A.S.H. hraje Patrick Swayze? *7* -
-
Re: M.A.S.H.
Patrick hraje v M*A*S*H v epizodě nazvané Pokrevní bratři.Hraje vojáka,který chce pomoci svému zraněnému příteli tím,že mu daruje krev.Při této příležitosti se zjistí,že trpí leukémií.
Jinak doporučuji film Město radosti ( City of Joy ).
Měla jsem ho také moc ráda a shltala jsem všechno kde hrál co se dalo sehnat,kromě ocelového meče...To mne někjak neláká. -
Re: M.A.S.H.
Také bych to moc ráda věděla. Děkuji
-
-
...
Rest in Peace.. *9* -
)-:Ach jo je to moc smutné.