-
Jak se jmenuje hlavní píseň z Filmu Duch s Patrickem??
-
Přání
Přeji Patrickovi at' nad nemocí zvítězí. *3* -
zbohom Patrik
Patrik ,bol super človek a výborný tanečník.Keď som bola mladšia (nieže by som bola stará) nemohla som bez filmu Hriešny tanec vydržať ani jeden deň aspoň na chvíľu som túžila byť Bejby a byť s Patrikom.Veľmi som mu držala palce keď som sa dozvedela o jeho chorobe,ale smrť si nevyberá.
Bol si úžastný a navždy budeš v našich srdciach, zbohom Patrik -
Musim souhlasit,že Patrick je prostě NEJ a s tim už nikdo nic neudělá.Je prostě jedinečnej a sexy!
-
happy birthday patricku
patricku co jiného ti mám popřát k narozeninám než abysi zvítězil nad tou zákeřnou rakovinou a abys žil dál a vyléčil se.to ti přejem my fanoušci a lidé kteří na tebe neustále myslí. *4* -
To neni možný
Lidi je to pravda že zemřel??????Nemužu tomu uvěřit četla jsem nedavno že vypada ze se stoho dostal a ted tohle bože chudaček byl to nej herec *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
konec
Nechtělo se mi věřie že to Petick vzdal ale nedělalo mu to dobře. Budeš mi chybět. Mam tě rada a pořád mít budu -
Super chlap!
Byl a vždy bude nejlepší tanečník.Je ho moc škoda:-(.Fandila jsem mu že nemoc přemůže :-(.Bude snámi v našich srdcích. -
-
Re: Super chlap!
Já jsem ho měla ráda *9* Stýská jse mi *9*
-
-
Patrick
Jo taky říkám,že už by doprčič mohli něco vymyslet,prachy na to mají.Vždyť je to všude a umírá tolik lidí....Byl statečnej dokázat takhle dlouho bojovat -
zemřel
Je mi ho líto, také jsem ho měla ráda, byl skvělý herec a krásný chlap! Škoda takových lidí,co bojují za svůj život a nakonec prohrají. *9*