Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peggy20

...

:(( on nejjlepší v dirty dance! :* :(((
  • LASKA MOJE VYSNĚNÁ HVĚZDA

*14* JÁ JSEM TO SPLETLA, MELA JSEM NAPSAT TANEČNÍK SNAD SE NIC NESTALO , KAŽDY SE UPÍŠE. *14* *14* *14* JÁ SI MYSLIM ŽE SE UZDRAVÍŠ MY DRŽÍME S TEBOU A JÁ OBVLÁŠT S TEBOU CÍTÍM. TO CO BOLÍ TEBE TO BOLÍ I MĚ *9* JĚŠTĚ JEDNA VĚC OČI MÁM JENOM PRO TEBE *14* *14* *14*
    JEDNOU BUDU JAKO TY ,PROTOŽE SE UŽ O TO SNAŽÍM A TO SI MYSLÍM ŽE JE KRÁSNÉ GESTO MĚJ SE HEZKY JA TI DRŽÍM PALEČKY I VE SNU *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Forever

Navždy s náma zůstane v našich srdcích ..
  • lolipop555

sbohem

Petrick pyl nejlepším tanečníkem a hercem své doby a nikdy nezapomenem.....sbohem *4* *9* *9* *9*
  • lolipop555

sbohem

lowe pro wšechny jeho fanoužky přeje lolipop555 *9* *9*
  • Dobře hrál ve filmu (Duch) škoda že to nebylo doopravdy ale jen natočené :(
  • patrik

dnes jsem četla na netu,že je to s ním špatné že se už loučí s rodinou a s nejbližšími,je mi to líto v mých 18letěl hříšný tanec a jeho kouzlo je dodnes
  • patrick

Jen to nevzdávej bojuj ze všech sil *13* *5*
  • vydrž!

snad jen jeden jediný film jsem neviděla, a je mi líto že jich už moc nenatočí.Má úžasné charisma a přeju mu ať ještě hodně dlouho jej šíří kolem sebe.Držím mu palce!
    • Re: vydrž!

ALE NATOCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*
  • terulinkab

Promiňte..

Fakt?? ty jo..tak to je síla..tak to promiňte..ale měla jsem zaručené zprávy, že už bohužel není mezi námi..tak to sorry, ale nečetla jsem to v bulváru.. Ale každopádně mu přeju jenom to nejlepší..a vám se omlouvám..nemyslela jsem to špatně
    • koombo1

Re: Promiňte..

Ahoj,
      posílám ti link, na kterém najdeš rozhovor s Patrickem ze 7.1.09. -to abys věřila, že žije.
      Zprávu jsem dostala dnes brzy ráno ze svého Fan Clubu ve Velké Británii.
      Helena
      Http://abcnews. go.com/Entertaiment/story?id=658668 7&page=1 *15*
    • koombo1

Re: Promiňte..

Ahoj,
      nic se neděje. Naopak, když se o někom říká, že zemřel, tak prý bude ještě dlouho živ!
      Zdravím
      Helena *14*
      • terulinkab

Re: Re: Promiňte..

tak doufejme, že to bude pravda a že bude ještě dlouho mezi námi.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit