-
Náš Patrick
Ahojky,
všichni víme, že Patrickovi mnoho chvil na tomto světě už nezbývá
JEN SI TO TĚŽKO, VELMI TĚŽKO PŘIPOUŠTÍME !
Máme ho všichni rádi - našeho Buddyho.
Helena *4* -
-
Re: Náš Patrick
Ahojky. Prosím, nevíš teď nějaké informace jak to s ním vypadá. Fakt si nedokážu představit, že se jednoho dne v televizi nebo na internetu dozvím, že už nežije. Díky. *4* -
-
Re: Re: Náš Patrick
Ahojky,
dnes přišel mail z klubu a tam se píše, že Patrick pokračuje v léčbě, pořídili si s Lisou štěně a pracuje na své knize pamětí - Patrick Swayze - One Last Dance. V rozhovoru pro časopis PEOPLE řekl - ještě nekončím.
Helena *4* -
-
Re: Re: Re: Náš Patrick
Nevedela by si to poslať na tie správne miesta? Dík :)
http://www.healingcancernatural ly.com/budwig_protocol_x.html
ht tp://www.cancure.org/budwig_diet.ht m -
-
Re: Re: Re: Re: Náš Patrick
Ahojky Bea,
už je to poslané jak Margaret do V. Británie, tak do TV ABC v USA Barbaře Walters. Ostatní je ve hvězdách.
Helena
-
-
Re: Re: Re: Náš Patrick
V dnešních novinách jsou dost otřesné fotky Patricka, nicméně asi se nevzdává a podstupuje další chemo. Helenko, piš prosím, jakmile se něco bude dít. Bulvár spíš rád z neštěstí těží a píše, že je konec.... Když má ale chuť se léčit a koupil si štěně, ještě to nevzdává. Držme mu všichni palce. *14* Eva -
-
Re: Re: Re: Re: Náš Patrick
To víš Evi, smrt je pro bulvár dobrý byznys. Čekají na jeho smrt jako hladoví psi.
Hela *10*
-
-
-
-
-
Dnes by slavil Patrick 60-té narozeniny *9*
-
-
Hodně na něj vzpomínám..
-
-
super,super,super
super,super,super,super,super -
-
Re: super,super,super
Škoda, že odešel a bude se dívat na nás z výšky, schopnej člověk, pohybově nadanej, byla kráśa na něj hledět, ta souhra svalů, úsměv...
-
-
Lidi stop!
Ahoj!Mno je mi ho moc líto!měla jsem ho moc ráda,ale lidi přece se tu nechcete pohádat!já vím,že je děs když tet zemřel a někdo napíše,že je kretén,ale prostě si toho člověka nevšímejte!on vypadne až ho to přestane bavit!Vlastní skušenosti:D -
počty
lidi zvěte další lid ať dou do fanklubu Patrika a't se dostane před Jacksona a k Johny deppoj a't se dostane před Zac Efronta nebo jak se to píše -
-
Re: počty
Dokavaď neumřel on a Jackson tak o něm lidi ani nevěděli. Až teď. Doufám že se Sweyz z Jacksonem tam mají dobře. A myslím že patrik bude druhý a Jackson první, ale mohly by byt oba první. Neříkám to kvůli tomu že Jacksona mám rád. -
-
Re: Re: počty
Mě teda Patrick oslňoval od doby, kdy jsem se poprvé podívala na Hříšný tanec a to je sakra dlouho... -
-
Re: Re: Re: počty
Přesně tak... Nemyslím si, že o nich nebylo do teď slyšet. Slyšet o nich bylo a to dost, především v těch 80.-90. letech, ale každý musí asi uznat, že vůbec nejrapidnějším faktem je smrt! To všechny lidi, kteří je měli rádi, opět nabudí k tomu, aby se nějak vyjádřili. A nejen ty, kteří je měli rádi. Smrt je prostě ožehavý téma, bohužel... *9*
-
-
Re: Re: počty
nevěděli?to si děláš srandu ne?Swayze oslňoval tak 3 generace žen a Jackson vyprodal kolikset koncertů...tohle popřít nemůžeš... *13* *5*
-
-
-
:)
Je to ten nejpřitažlivějši muž planety,je sexy,je krasny,....a v hřišnem tanci je k sežrani...je kus a miluji ho :) -
Filmy Duch a Hříšný tanec jsou snad ty nejlepší na světě. Mám Tě ráda. MOOOOOOOOOOOOOOOOOC *14* *14* *14* *14*
-
WAYNE SWAYZE
patrick wayne swayze......
mi fanoušci jsme........ přitobě............... nebojjjjjj
hmhm uzdrav jse.,,,,,,,,,,,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ... tisk bulvar.. ti jsou .nedobři. lide. a neslušni media *14* *14* *14* *4* *4* *5* *5* *5* *5* -
dotaz - sázka
Řekne mi, prosím někdo, jestli píseň "She ´s like a wind" nazpíval Patrick Swayze a jestli ne, tak kdo? Díky! -
proooč
patricku..byl jsi múj taneční i herecký vzor proč js musel zemřít zrovna ty takový hodný,milý,gentelemanský,krásn