Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to smutné.

Bohužel se nedalo čekat, že tohle dobře skončí. I tak vydržel neuvěřitelně dlouho, protože to byl silnej chlap. Pohled na jeho poslední fotky byl bolestnej....nakonec to cítím tak, že odchod je pro něho vysvobozením. Už je mu dobře, už se netrápí. To mu přeji, i když s lítostí.
  • I když už má nějaký ty vrásečky, tak je to pořád nejúžasnější chlap na světě a má nádhernej hlas
  • Muj Patrick

Je to strašně nejen hezký chlap, ale taky simpatický herec.Je to fajn,že ho stále obsazují do filmů,ráda se na něj dívám.
    • Re: Muj Patrick

PROSIMTĚ NEVÍŠ JEHO POSLEDNÍ FILMY,ŘÍKÁ SE,ŽE POSLEDNÍ BYL FILM LULU SE VRACÍ
  • cleo

Já ho proste miluju on byl važně skvelej *14*
  • 0tekvila0

Hříšný tanec

Patrickovy to nejvíc slušelo v Hříšném tanci 1 *1* . Je to klasika na kterou se nezapomene, a dufám že z nemocí se Patrick popere, tak jako se vším co mu stojí v cestě. Seš úžasněj *14* *1* !
    • fortturp

Re: Hříšný tanec

Taky ho mám strašně moc ráda,ale z nemoci se asi už neprobere..on to vzdal i když stím strašně dlhou bojoval..Rakovina je ta nejhorší nemoc :(
      I když zázraky se dějí *3*
      • 0tekvila0

Re: Re: Hříšný tanec

jak si psala- zázraky se dějí *1* , a já mu věřim, jesi je někdo bojovník, tak on *3*
        • fortturp

Re: Re: Re: Hříšný tanec

Přesně tak...za ten příspěvek se nahoře omlouvám....protože jsem si říkala že to už nemůže být pravda a už na to kašlu.Amerika ho dopředu pohřbila a já nechci být stejná - nevíte někdo Patrickovu adresu nebo pro fanoušky?Já bych chtěla zažádat o jeho autogram ale vůbec nevím jestli mi odpoví :(
          • koombo1

Re: Re: Re: Re: Hříšný tanec

Patrickova adresa:

WKT Public Relations
            335 North Maple Drive
            Suite #351
            Beverly Hills
            CA 90210
            U. S. A.
            S tím autogramem to vidím bledě, Patrick tedˇpodepisuje fota určená jeho Fan Clubu, fotky pak dostanou jen členové.... *4*
  • Je to sexy chlap i v jeho věku......... *14*
  • Držím moc palce

aby se z té rakoviny dostal! Je to hrozná nemoc, ale dnešní zpráva na Novinkách je docela pozitivní *3* Snad je to pravda!
  • Možná

Patrick Swayze byl a je krasavec nad krasavce.Určitě je lepší než Orlando Bloom,Drew Fuller,Jihnny Deep,Brat Pitt... Kam se na něj hrabou... *14* *13*
  • koombo1

Patrickovy narozeniny

Zpráva pro všechny fanoušky - blíží se Patrickovy narozeniny, 18.8.09 oslaví Patrick své 57mé narozeniny !!!
    Přáníčka múžete posílat na adresu, kterou najdete hned na první straně (dole) na
    www.patrickswayze.net.
    Tak všichni, kteří umíte aspoň trochu anglicky NAPIŠTE mu !!!! *14* *14* *15*
  • nika1979
    kdo zvas viděl Tři muži v negliže........tam Patrick Swayze hral ženu,,,,,bil to supr film *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit