-
.ouu
no to teda doufam ze tu porad jeste bude!!...slysela jsem buhvico tk doufam ze to neni pravda. -
Zpráva o Patrickovi !!!!!!
Hello everyone,
The news wires are printing reports that Patrick is under observation in
hospital. The news was announced by the President of A&E at the publicity
conference for "The Beast" in Los Angeles. You can read more about it here:
http://www.hollywoodreport er.com/hr/content_display/televisio n/news/e3i947d7121b176518a0348bbc33 bd8647e
Let's all hope and pray for Patrick to feel better soon. If I hear more,
I'll pass it along.
hugs to all of you,
Margaret.
*9* *9* -
Nejhorší skety jsou novináři...
...kteří rok a půl čekali až umře a neustále ho pronásledovali! Měl asi odjet někam do ústraní,ale oni by mu asi nedali pokoj nikde! Zkazili mu poslední měsíce života ještě víc než už je měl kvůli nemoci zkažené a to jim nikdy neodpustím! *8* *8* -
Zpráva o Patrickovi!!!!!!!
Přeposílám zprávu o Patrickovi - nejnovější. Dostala jsem ji z našeho Fan Clubu v Anglii od prezidentky Clubu Margaret.
Patrick je v nemocnici, má potíže s dýcháním.
Držte mu pěsti !!!!!!!!
Helena *4* -
-
Re: Zpráva o Patrickovi!!!!!!!
Prominˇale dám ti 5 protože nejsi zrovna *4* z dobrymyzpravama! *9*
-
-
Všem fandům Patricka!!!
Ahoj všem přátelům-badíkům Patricka!
Myslete na něj a přejte mu hodně hodně síly. Bojuje se zápalem plic a jeho organizmus-imunitní systém je zároveň osla ben chemoterapií. Nejsem věřící, přesto říkám-nedej Bože aby nakonec zemřel na zápal plic.
To je poslední nejnovější zpráva o Patrickovi.
Jen dodatek-Buddy je Patrickova přezdívka z dětství a všichni,co mu fandíme si říkáme Buddies(badíci)-přátelé.
Helen a *7* *9* -
-
Re: Všem fandům Patricka!!!
Z vlastní zkušenosti vím, jak asi Patrickovi je. Doufejme, že se jeho organismus nedá. DRŽÍM PALCE A VĚŘÍM, ŽE MÁ DOST SIL SE SE VŠÍM POPRAT. U této nemoci je potřeba, aby člověk věděl, že na něj někdo myslí. Na Patricka nás myslí hodně, tak kruci musí tu zkur..nou nemoc porazit. -
-
Re: Re: Všem fandům Patricka!!!
Ahoj,
pojdˇme utvořit pomyslný kruh všech, kteří myslí na Patricka a jeho těžký boj.
Jako první podávám ruku....kdo je další?
Helena
-
-
-
budeš s námi navždy!!!
Skvělý herec,tanečník,muž,člověk!Dík y tomu všemu tady bude už navždy-nezapomenutelný!!!!!Srdí -
Achjoooooooooooooo:(:(
Proč ? musel právě zemřít Patrick ? proč ? *5* *16*. Jeho zprává o umrtí mě velice zasáhla ! . Jak už tady všichni napsali byl to svkělí herec tanečník hríšný tanec je neodolatelný prostě neokoukaný já ten film miluju Patrick je vněm vynikajíci tanečník ! Doufala jsem , že boj s rakovinou vyhraje ale nezvládl to :( . Myslíte , že by měli ještě nějaké podpisové karty Patrica , že bych mu napsala o podpis ?. Mějte se hezky a ty Patricku sbohem a v naších i mím srdíčku zůstaneš na pořád !!!!!! *3* -
Patrick Swayze
Patrick Swayze byl neuvěřitelně nevšední osoba,nemluvím jen o jeho hereckých a tanečních schopnostech,ale o tom,jak si dokázal získat člověka,aniž by se s ním musel setkat.Hříšný tanec vznikl v roce,ve kterém jsem se narodila a pamatuji si,že už od osmi let jsem se na hříšný tanec mohla dívat pořád dokola a nikdy mě film neomrzel,svým způsobem mě Patrick provázel celý svůj život a zpráva o jeho smrti mě hluboce ranila,ještě neměl odcházet,velká škoda jeho osobnosti..Byl osobností takového kalibru,jaká už nikdy žít nebude.Odpočívej v pokoji Patricku,nikdy nebudeš zapomenut....... -
r.i.p.
odpočívej v pokoji patricku..♥
hm já nikdy u hříšnýho tance nebrečim ale včera mě dostal.. *9* -
Patrick
Je mi strašně líto že odešel zrovna Patrick. Byl a vždycky bude to pro mě pan herec. Myslím si že byl štastný, když mohl být se svou rodinou, hrát, jezdit na koni ale hlavně tancovat. Držim palce jeho rodině. Patricku nikdy na tebe nezapomenu vždy budeš v mém srdci na pravém místě. Ať je ti země lehká. *4* *14*