-
zbohem milovala jsem te
ja ho upa nejvis zboznovala uopa me to zaseklo jak jsem se to dozvedela na seznamu ja ho milovala byl 2.nejlepsíí tanecnik a 1.nejlepsí heres:''(:''(:'(:'( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Patrick
Patrick mě oslovil už v dobách mého dětství, když mi bylo osm let, poprvé jsem shlédla film Hřísný tanec. Pravda, ještě jsem úplně nechápala ty city a vše okolo, ale už tehdy se mi jeho taneční schopnosti a především talent moc líbil. V patnácti letech jsem do něj byla absolutní blázen, fascinovali mě jeho výkony čím dál více a proto mě zpráva o jeho smrti strašně zasáhla, když jsem se to dozvěděla, nechtíc jsem i uronila slzu, neboť zemřelo moje dětství, moje puberta a vše okolo. Milovala jsem ho, miluji ho a vždy i milovat budu, i když už není mezi námi. Stejně se jednou zase všichni potkáme. -
-
Re: Patrick
Souhlasím s tebou,já sice Hříšný tanec poprvé viděla asi před 15rokama a hned mě zaujal,od té doby jsem ho viděla snad 100x a nikdy mě neomrzel a neomrzí a zvlášť teď,když už Patrick není mezi námi,vždycky jsem obdivovala jeho taneční kreace,byl prostě skvělý,bude mi po něm smutno,pravda je ale taková,že tam musíme všichni,dřív či později,i když to samozdřejmně nikomu nepřeju,nejsem hyena.IV.
-
-
Sbohem Patricku
Patrick byl podle mě jeden z nejlepších herců vůbec. A nejenom jeden z nejlepších herců, ale jeden z nejlepších lidí. Takových jako byl on by mělo být mnohem víc a neměli by umírat tak brzo. Bohužel rakovina si nevybírá. Měla jsem ho vážně ráda, přestože jsem ho znala jen z jeho filmů a novinových článků. Byl prostě úžasný. I když už odešel, vzpomínky tady budou pořád. NIKDY na Něj nezapomenu... *9* *4* -
-
Re: Sbohem Patricku
V tom s tebou souhlasím. Natočil spoustu krásných Filmů, a ve všech na mě působí sympaticky. Nedávno dávali Doly krále Šalamouna... Krásnej film s ním...Miluju ty filmy kde hraje..
-
-
he
Byl úžasnej herec a nevim proč někdo o něm píše něco hnusnýho když ho nezná....to může napsat jen naprostej idiot...už jen řeknu..SBOHEM *9*
PS: třeba tu bude s námi jako ve svým filmu kde hrál a to je DUCH *4* *1* -
-
Re: he
Naprosto souhlasim neměl by ho hodnotit člověk, který ho nezna.
-
-
Nechte ho byt...
Lidi vzpamatujte se nekteri z vas , co tady proboha pisete za sracky a uzrazi ho ...Nechapu jak jsem nekdo muze psat takovyhle skaredy reci o nem. Byl to super herec a vybornej tanecnik.. *13* ... A taky tady neni nic k smichu ubozaci... *5* .... -
-
Re: Nechte ho byt...
tvuj komentar je absolutne hloupy blbecku,. -
-
Re:blomsom
ses proste malej hloupej debilek ,kterej jeste nic nechape.. radeji jsem na tyhle stranky nechod a usetris tim par komantaru i druhym lidem ,kterym na tom zalezi... Nazdar!!!!! *16*
-
-
-
....
je mi ho líto i když jsem hříšný tanec nikdy neviděla!! -
-
Re: ....
Ty jsi neviděla Hříšný tanec?Ale to je velká chyba,je to jeho nejlepší film,ale možná žes ho už viděla,dávali ho aktuálně ve středu,pro toho,kdo to nikdy neviděl,možná první dojem si řekne nic moc,ale když to pak vidíš několikrát a navíc je to tvůj idol,tak pak je ten dojem s filmu podstatně intenzivnější.Ahoj,IV. -
Re: ....
ae to nevadí páč to byl skvělý herec který něco dokázal a né žadná uschlá švestka .... proč musí umírat ti skvělý lidé kteří neco v živote dokázaly-michael,patrik,waldemar.. .tech je přece ae veliká škoda... *9* *9* by sji určitě dobrý herec a film i když jsem ho neviděla byl trháák ... -
-
Re: Re: ....
jj je mi ho líto!!by skvělý herec a navíc něco do kázal hříšný tanec bo ducha znal každý..je ho škoda!
-
-
-
Budeš nám chybět!
Odešel superní herec, kvůli kterého jsem vůbec začala sledovat taneční fimy... Nikdy jsem u Hříšného tance nebrečela, ale když jsem si včera uvědomila, že ho už tak nikdy neuvidíme, slzy mě přemohly.. Patricku budeš nám chybět!!! *9* -
-
Re: Budeš nám chybět!
Já jsem se raději nedívala, protože jsem tušila, že bych celý film probrečela! Je mi moc líto, že už neni mezi námi!
-
-
Patrick
Je mi strašně líto že odešel zrovna Patrick. Byl a vždycky bude to pro mě pan herec. Myslím si že byl štastný, když mohl být se svou rodinou, hrát, jezdit na koni ale hlavně tancovat. Držim palce jeho rodině. Patricku nikdy na tebe nezapomenu vždy budeš v mém srdci na pravém místě. Ať je ti země lehká. *4* *14* -
r.i.p.
odpočívej v pokoji patricku..♥
hm já nikdy u hříšnýho tance nebrečim ale včera mě dostal.. *9* -
Patrick Swayze
Patrick Swayze byl neuvěřitelně nevšední osoba,nemluvím jen o jeho hereckých a tanečních schopnostech,ale o tom,jak si dokázal získat člověka,aniž by se s ním musel setkat.Hříšný tanec vznikl v roce,ve kterém jsem se narodila a pamatuji si,že už od osmi let jsem se na hříšný tanec mohla dívat pořád dokola a nikdy mě film neomrzel,svým způsobem mě Patrick provázel celý svůj život a zpráva o jeho smrti mě hluboce ranila,ještě neměl odcházet,velká škoda jeho osobnosti..Byl osobností takového kalibru,jaká už nikdy žít nebude.Odpočívej v pokoji Patricku,nikdy nebudeš zapomenut.......