Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rockstar

:'-(

Chudák... *9* *9*
  • chjoo...:-(

Byl to opravdu skvělý herec a tanečník. Včerejší film jsem opět obrečela.Ale v tu chvíli ne jen kvuli happy endu,ale kvuli Patrickovi.Cely film jsem si ho prohlížela a pozorovala jeho herecke a taneční výkony. Byl opravdu skvělý!A je opravdu škoda, že si ho ten nahoře vzal k sobě:-(. Myslím si, že určitě odešel na onen svět s úsměvem.Měl po boku svou ženu až do samého konce..a toho ho aspon nachvilku udelalo štastným..Patricku SBOHEM!STÁLE TĚ BUDEM NOSIT V SRDÍČKU A NEZAPOMENEM...
  • i-v-a-n-a

SBOHEM LÁSKO

Jeho Hříšný tanec mám na VHS už aspoň 15let,to ho ještě daboval Jirka Pomeje,ten hlas mu nevýsloně sekl,pak ho předabovali slaďáckým hlasem Tondy Navrátila a pak už se mi to vůbec nelíbilo,ten hlas k němu prostě nešel,přesto jeho výkon ve filmu byl unikátní,vždycky jsem ho měla moc ráda,viděla jsem ho za ty roky nejmíň 100x,jsem jeho dlouhodobá fanynka,taky byl perfektní ve filmu ROAD HOUSE a samozdřejmně taky v DUCHOVI.Je mi moc líto,že už není mezi námi,budu na něho s láskou vzpomínat.Sbohem Patricku! *14* *4*
  • Byl jako vítr

Byl neuvěřitelný v tom, že dokázal cítit... cítit každou minutu, vteřinu, kdy hrála hudba a on tančil... to nedovede každý.
    *4*
  • katrinka11

Achjoooooooooooooo:(:(

Proč ? musel právě zemřít Patrick ? proč ? *5* *16*. Jeho zprává o umrtí mě velice zasáhla ! . Jak už tady všichni napsali byl to svkělí herec tanečník hríšný tanec je neodolatelný prostě neokoukaný já ten film miluju Patrick je vněm vynikajíci tanečník ! Doufala jsem , že boj s rakovinou vyhraje ale nezvládl to :( . Myslíte , že by měli ještě nějaké podpisové karty Patrica , že bych mu napsala o podpis ?. Mějte se hezky a ty Patricku sbohem a v naších i mím srdíčku zůstaneš na pořád !!!!!! *3*
  • Patrick

To ON byl ten nejlepšíí...=) je a vždycky bude =)
    Nikdy nezapomeneme!! *3* *14* :-*
  • Prosím prosím o pomoc

Děkují všem hodným lidičkám mocinky moc. . http://egzem.cz/index.php?k=201
  • Hříšný tanec

Včera, když dávali v televizi Hříšný tanec, nebylo to ono, jako když Patrick ještě byl mezi námi *9* !!!
  • Upřímnou soustrast!

Moc velká škoda, že boj s rakovinou prohrál! *9* Alespoň, že jsou tady jeho filmy! Hříšný tanec je prostě NEJ! *4*
  • Patrick

Ach jo, to nemůže být pravda, ale je to bohužel tak. *9* Copak Hříšný tanec,báječný to film a Patrick(Johnny) v něm, ale až budou dávat film Duch, budu plakat a bude mi smutno, ale on by určitě nechtěl, aby jsme byli smutní a plakali, jenže tomu nezabráníme. *5* Patrick byl úžasný člověk a navždy bude v našich srdcích. *4* a vždycky když mi bude smutno a podívám se na jeho fotografii... *4* Patricku budeš nám chybět, ale nebudeš daleko, protože jsi v našich srdcích.!.. *9* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit