-
...
Musim říct ,že to byl nejlepší herec a tanečník !!!Bude nám chybět všem !!Byl prostě ůžasnej!! -
Budeš nám chybět !!!!!
Budeš nám moooc chybět Patricku (Johne) byl si skvělý herec a tanečník k tomu. S úžasným charismatem..... Budeš nám chybět ale my nezapomene !!!!!!!! *3* -
Patrick
Je hrozné, že Patrick zemřel. Byl to moc dobrý herec a tanečník a určitě i dobrý člověk. Věděla jsem, že to s ním není dobré, ale pořád jsem si říkala, že to třeba dopadne dobře. Bohužel se tak nestalo. *9* -
bol si dobrý
Je mi to ľúto, Patrick...Bol si najlepší...nikdy na teba nezabudnem...R.I.P *9* *4* -
sbohem
lowe pro wšechny jeho fanoužky přeje lolipop555 *9* *9* -
Je mi smutno
Ani tomu nechci uvěřit,pořád jsem doufala v to ,že nad tou nemocí vyhraje.Protože bojoval.Nepřipouštěla jsem si to v bulváru toho napovídají,jen aby to lidi kupovali.Je mi to moc líto.Ach jo.Tenhle rok je opravdu děsnej.Upřímnou soustrast jeho rodině *4* *4* *4* -
-
Re: Je mi smutno
mylowaný člowěk odešel ale jeho činy ne....ty tu zústanou..... *9*
-
-
sbohem
Petrick pyl nejlepším tanečníkem a hercem své doby a nikdy nezapomenem.....sbohem *4* *9* *9* *9* -
Nashledanou
neříkám Sbohem, protože on neodešel. Je tady, je všude kolem nás. bude žít dál ve svých filmech, ve své rodině a v srdcích svých milovaných. Nezapomenu na tvůj úsměv a tanec. Tak, jako ty netančil nikdo. Vím, že to víš a díváš se na nás na všechny. Doufám, že jsi šťastný a nic už tě nebolí. -
-
Re: Nashledanou
souhlasim s tebou *4* *4* *4* *4* doufam ze se moc netrapil na tom svete taddy ja ho mocc obdivuju teda sem ho obdivovala *14* *14* byl to srávnej chlap hezkej ummel tancovat no roste chlap jak ma byt
-
-
Forever
Navždy s náma zůstane v našich srdcích .. -
Zbohem
Mrzí mě že jsme přišly o výborného herce a tanečníka.Tvrdě jsi bojoval až do konce.Budeš nám všem chybět měli jsme tě rádi.V naších srdcích budeš žít dál kdykolik uslišíme melodii koukneme na film tak si vždy vzpomeneme.Zbohem. *9*