-
Patrick R.i.P. :'(
Tento herec patřil mezi špičku herců dnešní doby. Bohužel už není mezi námi, což mě velmi mrzí... :'( Sice jsem nebyla jeho velká fanynka, ale i přesto cítím jako by nás někdo další opustil... *9* Když jsem se to dnes ráno dočetla na netu, chvíli jsem nemohla popadnout dech. Co se to s tímto rokem děje? Proč všechny velké hvězdy umírají? Opravdu je mi z toho moc smutno. Doufám, že se tam někde máš nádherně, Patricku... -
nej tanečník
Byl fakt tím nejlepším tanečníkem a hercem, takový film už nikdy nikdo nenatočí jako je Hříšný tanec! Je ho škoda byl mladý!!! *9* -
neee
ach né..já tomu nechci věřit..myslela jsem že se z toho nakonec dostal a ted takový šok..proboha...:'-( -
:(..
Ach jo chudák :( Hříšný tanec prostě nejvíc:) -
Partick
Odpočívej v pokoji... *9* -
Patrickovi
Patrick
"Neplačte, že jsem odešel, ten klid a mír mi přejte a v srdci věčnou vzpomínku si na mne zachovejte."
*4* -
sbohem
Patric byl výborný herec a tanečník, je mi ho strašně líto a taky jeho rodiny.Byla ho fakt škoda já věřila že to zvládne *9* sbohem Patricu... *9* -
hruza
týjo a to jeste psaly ze uz se zacina probirat z ty nemoci ze pribral atd tak to je smutny no *9* -
s bohem
Je mi to moc líto byl to moc dobrej herec a taky tanečník.Ale tam kde je ho nebude žádná nemoc už pronásledovat takže sbohem.MTR *9* *4* -
-
Re: s bohem
je to velká škoda byl moc dobrej! *9* -
-
s bohem patriku
Patrik byl moc skvělý muž přeju celé jeho rodině upřímnou soustrast a víc štěstí do života budeš mi chybět patreiku.ps-bylsy moc dobrí herec *4* *4* *4*
-
-
-
SBOHEM PÁŤO
Tak tohle je rána do zad *9* Jeden z NEJlepších herců a musí zemřít ! Moc mě to mrzí a určitě další miliony lidí taky !
Tak Páťo , dávám Ti své poslední SBOHEM , ale v našich srdíčkách zůstaneš na dále . . .