-
Patrick Swayze
všem fanouškum a faninkam toho to našeho společneho idola Patricka Swayzeho. vám všem přeju upřimnou soustrast
aj jeho rodině manželce. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* *16* *9* *5* *16* *9* *9* -
Kondolenční kniha
Pro všechny - na www.patrickswayze.net je možné napsat do kondolenční knihy pár vět rodině Patricka....
Prosím pište....!
Helena -
reportáž
Sháním fanynku Patricka, která má doma ještě nějaké jeho plakáty, obrázky apod. Chystám reportáž do dnešních zpráv na TV Nova. Ozvěte se na 725 58 68 79 -
zbohem
*9* *9* *9* *9* *9* *9* tak je to tu zbohem Patriku bojoval si statečně at se ti nahoře daří líp *4* mtmmmr -
sbohem
Sice nejsem nějak velká fanynka Patrika,já obdivuji Heathe Ledgera který taky umřel,ale já se připojuji ke kondolenci a všem fanynkám přeji úpřimnou soustrast,vždyť kdo by neznal Hříšný tanec nebo Ducha kde skvěle hrál.
R.I.P.Patriku *9* -
R.I.P
*9* -
Patrick Swayze
Pořád tomu nemůžu uvěřit, když jsem si to ráno přečetla do očí mi vyhrkly slzy, hned jsem si šla pustit písničku She´s like the wind. Patrick nikdy nezemře pokud tu budou jeho filmy, fanoušci...Odešel na lepší -
:-((
Je mi to tak líto *9* *9* *9* -
Patrick
Přejme mu klid a mír, už ho netrápí bolesti. Bojoval statečně a dlouho, byl to boj velmi vysilující.
Pamatujme si ho tak jak ho známe - Johnny, Sam, Orry......
Zůstane navždy v našich srdcích....... -
-
Re: Patrick
patriku zname te jako jonnyho moc je nam lito ze tady uz nesj imam te radi spominame na tebe *9*
-
-
Duch
Ted' co zemřel neustále se mi vybavuje scéna z nádherného filmu Duch...Patrik se loučí se svou láskou zde na zemi a v žáru nebeského světla pomalu kráčí vzhůru.Doufejme,že jeho cesta tam nahoru byla právě taková.Je ho škoda,odešel výborný herec a tanečník. *4*