Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • reportáž

Hledám fanynky Patricka do dnešní večerní reportáže. ozvěte se co nejdříve na 725 58 68 79.
  • Patrick

Zemrel Pan Hrisny Tanec idol zen mnoha generaci ty ktere ho videly tancit nikdy nezapomenou a tak to ma byt Patricku amen s tebou na tve ceste a poradne jim to tam ukaz az se dnes nebe bude trast budu vedet ze te tam maji vsichni radi jako na zemi sbohem
  • karinkas

Patrick Swayze

Je to strašné,tolik jsem ho měla ráda byl super herec i chlap hodně bojoval s touto nemocí ,ale nakonec nemoc zvítězila nad ním.Je to škoda opravdu byl ještě mladý ,boužel takový je život,ale on bude pořad žít v naších srdcích..... *9* *4*
  • The Ghost(Duch)

Mám rád výborný film Duch.Jinak moc jeho filmy neznám.V Duchovi byl Patrick skvělý.Je mi líto,že je už mrtvý.Nečekal jsem to.Pokoj jeho duši!
  • reportáž

Hledám skalní fanynky Patricka do dnešní reportáže do zpravodajství. Ozvěte se mi co nejdříve na 725 58 68 79.
  • je to tak smutné

Je to hrůza, pro mě byl tím nejlepším tanečníkem a Hříšny tanec byl tak užasny jen díky jemu! *14*
  • škoda

Holky je mi to moc líto.Byl fakt úžasnej chlap.
  • mijaja

Neeee

To není možné!!proč všichni dobří lidé musí odcházet tak brzy!!! zrovna včera jsem se dívala na youtube.com na videa z hříšnýho tance a ráno se dozvím tohle *9* RIP Patricku *14* *9*
  • Patrick Swayze

Je mi moc líto Patricka.
    Byl to velký bojovník.
    Sbohem!Byl jsi úžasný.
    Hříšný tanec a Pomáda. *4*
    • spaadi88

Re: Patrick Swayze

Tak to je rána.Pane Bože,mohl toho ještě tolik stihnout,byl to pěknej chlap a velkej bojovník! *9*
  • evelina

pevně jsem věřila, že zvítězí

Držela jsem Patrickovi palce, v poslední době se zdálo, že se jeho zdravotní stav pomaloučku zlepšuje. Bohužel se mu nepodařilo těžkou nemoc porazit. Bojoval statečně, přejme mu klid a těšme se z jeho krásných filmů.
    Měla jsem tě Patricku moc ráda, budeš nám všem moc chybět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit