-
reportáž
Hledám fanynky Patricka do dnešní večerní reportáže. ozvěte se co nejdříve na 725 58 68 79. -
Patrick
Zemrel Pan Hrisny Tanec idol zen mnoha generaci ty ktere ho videly tancit nikdy nezapomenou a tak to ma byt Patricku amen s tebou na tve ceste a poradne jim to tam ukaz az se dnes nebe bude trast budu vedet ze te tam maji vsichni radi jako na zemi sbohem -
Patrick Swayze
Je to strašné,tolik jsem ho měla ráda byl super herec i chlap hodně bojoval s touto nemocí ,ale nakonec nemoc zvítězila nad ním.Je to škoda opravdu byl ještě mladý ,boužel takový je život,ale on bude pořad žít v naších srdcích..... *9* *4* -
The Ghost(Duch)
Mám rád výborný film Duch.Jinak moc jeho filmy neznám.V Duchovi byl Patrick skvělý.Je mi líto,že je už mrtvý.Nečekal jsem to.Pokoj jeho duši! -
reportáž
Hledám skalní fanynky Patricka do dnešní reportáže do zpravodajství. Ozvěte se mi co nejdříve na 725 58 68 79. -
je to tak smutné
Je to hrůza, pro mě byl tím nejlepším tanečníkem a Hříšny tanec byl tak užasny jen díky jemu! *14* -
škoda
Holky je mi to moc líto.Byl fakt úžasnej chlap. -
Neeee
To není možné!!proč všichni dobří lidé musí odcházet tak brzy!!! zrovna včera jsem se dívala na youtube.com na videa z hříšnýho tance a ráno se dozvím tohle *9* RIP Patricku *14* *9* -
Patrick Swayze
Je mi moc líto Patricka.
Byl to velký bojovník.
Sbohem!Byl jsi úžasný.
Hříšný tanec a Pomáda. *4* -
-
Re: Patrick Swayze
Tak to je rána.Pane Bože,mohl toho ještě tolik stihnout,byl to pěknej chlap a velkej bojovník! *9*
-
-
pevně jsem věřila, že zvítězí
Držela jsem Patrickovi palce, v poslední době se zdálo, že se jeho zdravotní stav pomaloučku zlepšuje. Bohužel se mu nepodařilo těžkou nemoc porazit. Bojoval statečně, přejme mu klid a těšme se z jeho krásných filmů.
Měla jsem tě Patricku moc ráda, budeš nám všem moc chybět.