Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Your lover

Rest in piece, Patrick:(I love u!
  • ei123

Happy Birthday

Ahoj posílala jsem krátký dopis Petrikovi byla jsem na prázdninách u babičky v Texasu tak jsem se šla podivat na Petrikovu matku a předala jí ho. Petrik slavi narozeniny doma v Texasu s rodinou a přateli. Narozeniny ma v Americe až dnes. *14*
    • koombo1

Re: Happy Birthday

No to je super !!!
      Aby tě teď fanoušci nezahrnuli prosbami o obstarání Patrickova podpisu ! *14* *14*
      • ei123

Re: Re: Happy Birthday

jedu tam až příští rok na prázdniny tak možná tak doufám
        • ei123

Re: Re: Re: Happy Birthday

Změna jedu tam za půl roku tak se eventuelně mužem domluvit kdo bude chtít ja doufam ze tu Petrik jeste bude. Bylo by to totiž divný žádat někoho z rodiny když by tam uz nebil. *3*
  • vterinka

Všechno nejlepší

Vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám a ať se ti podaří vyhrát nad rakovinou!! *3* *3*
  • Vše nej!!

Celá moje rodinka přejeme Patrickovi všechno nejlepší a hlavně aby vyhrál nad tou zlou nemocí, takž e VŠECHNO NEJ *15*
  • happy birthday patricku

patricku co jiného ti mám popřát k narozeninám než abysi zvítězil nad tou zákeřnou rakovinou a abys žil dál a vyléčil se.to ti přejem my fanoušci a lidé kteří na tebe neustále myslí. *4*
  • baruska1993

narozeniny

happy birthday *14* *4*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej!
  • Co jiného přát.k narozeninám.?

...jediné,aby žil dál! A aby zvítězil nad nemocí! Je vítězem už teď,protože to nevzdal! *15* *15*
  • koombo1

Patrickovy narozeniny

Pro ty, kteří chtějí psát Patrickovi k narozkám, uvádím ještě jednu adresu. Je do Patrickova klubu a Margaret(Club President)
    vaše přáníčka 100% předá!!!
    Official Patrick Swayze International Fan Club
    P.O. Box 12980
    DALKEITH
    Midlothian
    Scotla nd, EH22 4YJ
    United Kingdom, Europe *14* *14*
    • Re: Patrickovy narozeniny

Poslala jsem krátký email do Patrickova oficianího Fan Clubu a bylo mi odepsáno, že vzkaz předají. Snad trochu potěší. Patrickovi přát z celého srdce zdraví a vše nej.......
    • evelina

Re: Patrickovy narozeniny

Zdravím tě Helenko, dík, že jsi připomněla Patrickovy narozeniny.
      Přeji mu tímto z celého srdce, abychom opět za rok mohli přát tomuto výbornému herci a statečnému bojovníkovi vše nejlepší k narozkám. A ještě další rok a další rok.......
      • koombo1

Re: Re: Patrickovy narozeniny

.....ano ano Evi, také si i Patrickovi přeji ze srdce totéž...! *14*
  • koombo1

Patrickova adresa

Znovu uvádím Patrickovu adresu :

WKT Public Relations
    335 North Maple Drive
    Suite #351
    Beverly Hills
    CA 90210
    U. S. A.
    *14*
    • fortturp

Re: Patrickova adresa

Díky mooooooc :) *4*
    • Re: Patrickova adresa

Vážený Pane Patriku, ještě jsem nikdy nenapsala několik vět někomu, koho si velmi cením. Jste narozen ve stejný den kdy mám svátek. V mládí jsem hodně tančila i stepovala a také hrála na piano. Vaše filmy jsou dokonalé. Poslední tanec si velice často promítám a stále se učím. V dalším životě bych začala tancem.
      Srdečně Vás zdravím a omlouvám se, že nepíši v angličtině. Asi by to nedopadlo dobře.
      Mějte se usměvavě.
      Helena Krejcarová z Prahy, Česká republika (ročník 1942)
      • koombo1

Re: Re: Patrickova adresa

Ahojky, milý dopis......také mám svátek na jeho narozeniny....!
        Helena *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit