-
Patrickovy narozeniny
Zpráva pro všechny fanoušky - blíží se Patrickovy narozeniny, 18.8.09 oslaví Patrick své 57mé narozeniny !!!
Přáníčka múžete posílat na adresu, kterou najdete hned na první straně (dole) na
www.patrickswayze.net.
Tak všichni, kteří umíte aspoň trochu anglicky NAPIŠTE mu !!!! *14* *14* *15* -
ŽIVOT
Patrik je bojovník,nebojte se o něj!!!! *14* -
Držím moc palce
aby se z té rakoviny dostal! Je to hrozná nemoc, ale dnešní zpráva na Novinkách je docela pozitivní *3* Snad je to pravda! -
..
Já jenom doufám že se z toho dostane... pane bože ještěaby zemřel on.. a sesypala bych se totálně.. už takhle mi to stačí s Michaelem.. no co ale tohle je Patric.. ten nejkrásnější tanečník.. *14* *14* -
Patrick
Ahojky všichni. Zrovna jsem četla na internetu, že prý Patrick začíná vypadat lépe. Byly tam i fotky, na kterých to tak opravdu vypadá. Tak doufejme, že to je pravda. *4* -
-
Re: Patrick
jo jo je to super a velice pozitivní zpráva těch je za poslední dobu čím dál tím mín jen tak dál patricku *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Taky jsem to četla a dokonce bylo zfota vidět, že mu rostou vlasy. *14*
-
-
Hříšný tanec
Patrickovy to nejvíc slušelo v Hříšném tanci 1 *1* . Je to klasika na kterou se nezapomene, a dufám že z nemocí se Patrick popere, tak jako se vším co mu stojí v cestě. Seš úžasněj *14* *1* ! -
-
Re: Hříšný tanec
Taky ho mám strašně moc ráda,ale z nemoci se asi už neprobere..on to vzdal i když stím strašně dlhou bojoval..Rakovina je ta nejhorší nemoc :(
I když zázraky se dějí *3* -
-
Re: Re: Hříšný tanec
jak si psala- zázraky se dějí *1* , a já mu věřim, jesi je někdo bojovník, tak on *3* -
-
Re: Re: Re: Hříšný tanec
Přesně tak...za ten příspěvek se nahoře omlouvám....protože jsem si říkala že to už nemůže být pravda a už na to kašlu.Amerika ho dopředu pohřbila a já nechci být stejná - nevíte někdo Patrickovu adresu nebo pro fanoušky?Já bych chtěla zažádat o jeho autogram ale vůbec nevím jestli mi odpoví :( -
-
Re: Re: Re: Re: Hříšný tanec
Patrickova adresa:
WKT Public Relations
335 North Maple Drive
Suite #351
Beverly Hills
CA 90210
U. S. A.
S tím autogramem to vidím bledě, Patrick tedˇpodepisuje fota určená jeho Fan Clubu, fotky pak dostanou jen členové.... *4*
-
-
-
-
-
hřišný tanec
Já jsem tam hrála -
-
Re: hřišný tanec
*1* , tak teď si mě rozesmála *1* . A cos tam hrála? Patricka, né *15* ?!... Jestli si tam hrála tak akorát tak křena, brouku *3* -
-
Re: Re: hřišný tanec
Tu holčinu -
-
Re: Re: Re: hřišný tanec
*15* ... jakoupak? -
-
Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
tu jak tam tanci na zacatku a nakonci -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
je mi to jasný *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec
....to jsem netušila, že Jennifer Grey umí česky.....!!!! *9*
-
-
-
-
-
-
TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ! -
-
Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
Stále žije!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
tak proč někdo psal do diskuse o Jacksonovi že Swayze umřel,prej to bylo na CNN!tak nevím,doufám že žije! -
-
Re: Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
Přečti si tady první stránce osobnosti Patrick S. rubriku "Napsali o mně". Je to novinka a jsou tam všechny články napsané o Patrickovi a jeho "údajné" smrti. *5*
-
-
-
-
Otázka
Ahoj mam dotaz má Páťa ňáký dítě? Protože já nikde nemůžu najít jeho děti. Je skvělej zbožňuju ho a v Hříšnym tanci, Duchovi a v Dopisech od vraha je úžasnej. Je škoda že umírá. Miluju ho. *14* -
-
Re: Otázka
Bohužel Patrick a Lisa žádné děti nemají, i když jejich snem vždycky bylo mít velkou rodinu.
-
-
Patrick
Mne zcela určitě nejvíce oslovil v seriálu Sever a Jih,kde tak krásně ztvárnil Orryho Maina,ale nejen tam .Patrick vytvořil desítky filmových postav,které za to stojí.Například právě takový Poslední tanec je nádherný film,udělaný s noblesou a elegancí.
Je v něm kus Patrickova života a na filmu je to velmi znát.Lisa odvedla skvělou práci při režii a napsala nádherný příběh.Navíc to jí a Patrickovi v tom filmu neuvěřitelně spolu sluší a je na první pohled vidět,že k sobě ti dva patří.
Co se týče Patrickovy nemoci jsem velmi smutná,zároven mě však velmi těší,že díky jeho milované Lise a fanouškům,kteří ho milují se nevzdává.Bojuj, Patricku! -
-
si fitchus,kripel.hi,hi. *9* -
Úplně stebou souhlasím, sestro! :) Je vážně luxusní !
-