Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koombo1

Patrickovy narozeniny

Zpráva pro všechny fanoušky - blíží se Patrickovy narozeniny, 18.8.09 oslaví Patrick své 57mé narozeniny !!!
    Přáníčka múžete posílat na adresu, kterou najdete hned na první straně (dole) na
    www.patrickswayze.net.
    Tak všichni, kteří umíte aspoň trochu anglicky NAPIŠTE mu !!!! *14* *14* *15*
  • soliter

ŽIVOT

Patrik je bojovník,nebojte se o něj!!!! *14*
  • Držím moc palce

aby se z té rakoviny dostal! Je to hrozná nemoc, ale dnešní zpráva na Novinkách je docela pozitivní *3* Snad je to pravda!
  • zanesskaaaa

..

Já jenom doufám že se z toho dostane... pane bože ještěaby zemřel on.. a sesypala bych se totálně.. už takhle mi to stačí s Michaelem.. no co ale tohle je Patric.. ten nejkrásnější tanečník.. *14* *14*
  • Patrick

Ahojky všichni. Zrovna jsem četla na internetu, že prý Patrick začíná vypadat lépe. Byly tam i fotky, na kterých to tak opravdu vypadá. Tak doufejme, že to je pravda. *4*
    • Re: Patrick

jo jo je to super a velice pozitivní zpráva těch je za poslední dobu čím dál tím mín jen tak dál patricku *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • koombo1

Re: Patrick

Taky jsem to četla a dokonce bylo zfota vidět, že mu rostou vlasy. *14*
  • 0tekvila0

Hříšný tanec

Patrickovy to nejvíc slušelo v Hříšném tanci 1 *1* . Je to klasika na kterou se nezapomene, a dufám že z nemocí se Patrick popere, tak jako se vším co mu stojí v cestě. Seš úžasněj *14* *1* !
    • fortturp

Re: Hříšný tanec

Taky ho mám strašně moc ráda,ale z nemoci se asi už neprobere..on to vzdal i když stím strašně dlhou bojoval..Rakovina je ta nejhorší nemoc :(
      I když zázraky se dějí *3*
      • 0tekvila0

Re: Re: Hříšný tanec

jak si psala- zázraky se dějí *1* , a já mu věřim, jesi je někdo bojovník, tak on *3*
        • fortturp

Re: Re: Re: Hříšný tanec

Přesně tak...za ten příspěvek se nahoře omlouvám....protože jsem si říkala že to už nemůže být pravda a už na to kašlu.Amerika ho dopředu pohřbila a já nechci být stejná - nevíte někdo Patrickovu adresu nebo pro fanoušky?Já bych chtěla zažádat o jeho autogram ale vůbec nevím jestli mi odpoví :(
          • koombo1

Re: Re: Re: Re: Hříšný tanec

Patrickova adresa:

WKT Public Relations
            335 North Maple Drive
            Suite #351
            Beverly Hills
            CA 90210
            U. S. A.
            S tím autogramem to vidím bledě, Patrick tedˇpodepisuje fota určená jeho Fan Clubu, fotky pak dostanou jen členové.... *4*
  • ei123

hřišný tanec

Já jsem tam hrála
    • 0tekvila0

Re: hřišný tanec

*1* , tak teď si mě rozesmála *1* . A cos tam hrála? Patricka, né *15* ?!... Jestli si tam hrála tak akorát tak křena, brouku *3*
      • ei123

Re: Re: hřišný tanec

Tu holčinu
        • 0tekvila0

Re: Re: Re: hřišný tanec

*15* ... jakoupak?
          • Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

tu jak tam tanci na zacatku a nakonci
            • 0tekvila0

Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

je mi to jasný *1*
            • koombo1

Re: Re: Re: Re: Re: hřišný tanec

....to jsem netušila, že Jennifer Grey umí česky.....!!!! *9*
  • klarissa

TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!
    • koombo1

Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Stále žije!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
      • Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

tak proč někdo psal do diskuse o Jacksonovi že Swayze umřel,prej to bylo na CNN!tak nevím,doufám že žije!
        • koombo1

Re: Re: Re: TAK PREJ UŽ UMŘEL.ALE NEVÍM TO JISTĚ!

Přečti si tady první stránce osobnosti Patrick S. rubriku "Napsali o mně". Je to novinka a jsou tam všechny články napsané o Patrickovi a jeho "údajné" smrti. *5*
  • ei123

Otázka

Ahoj mam dotaz má Páťa ňáký dítě? Protože já nikde nemůžu najít jeho děti. Je skvělej zbožňuju ho a v Hříšnym tanci, Duchovi a v Dopisech od vraha je úžasnej. Je škoda že umírá. Miluju ho. *14*
    • Re: Otázka

Bohužel Patrick a Lisa žádné děti nemají, i když jejich snem vždycky bylo mít velkou rodinu.
  • Patrick

Mne zcela určitě nejvíce oslovil v seriálu Sever a Jih,kde tak krásně ztvárnil Orryho Maina,ale nejen tam .Patrick vytvořil desítky filmových postav,které za to stojí.Například právě takový Poslední tanec je nádherný film,udělaný s noblesou a elegancí.
    Je v něm kus Patrickova života a na filmu je to velmi znát.Lisa odvedla skvělou práci při režii a napsala nádherný příběh.Navíc to jí a Patrickovi v tom filmu neuvěřitelně spolu sluší a je na první pohled vidět,že k sobě ti dva patří.
    Co se týče Patrickovy nemoci jsem velmi smutná,zároven mě však velmi těší,že díky jeho milované Lise a fanouškům,kteří ho milují se nevzdává.Bojuj, Patricku!
    • Re: Patrick

si fitchus,kripel.hi,hi. *9*
    • fortturp

Re: Patrick

Úplně stebou souhlasím, sestro! :) Je vážně luxusní !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit