Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • obdivuhodnodt

ahojky,strašně moc obdivuji patricka swayziho,co vše dokázal a je výborným hercem. *4*
  • mileycyrus.87

hříšný tanec 1,2

miluju hříšný tanec... *3* *3* *14* *14* včera dávali na nově dirty dancing první díl a je blbí že další až bude tento pátek tak nebude 2 a nehraje tam baby ani páťa:'(
    • koombo1

Re: hříšný tanec 1,2

Ahojky,
      Patrick tam hraje, ale jen epizodní roličku instruktora tance.
      Helena *4*
  • ajusinkal

:(

chudák je mi ho moc líto *9*
  • Páťa

Ahojky Helčo, děkuji moc za odpověď. Je smutné že tak skvělý pár potkávají takové chvilky.Doufám že se Patrik uzdraví a natočí ještě pár krásných filmů.Je mi z toho úzko že je tak nemocen.Je to krásnej chlap a bezvadnej herec....Kéž by se dal čas někdy vrátit..
  • děti?

Nevíte proč Páťa neměl nikdy děti? *7*
    • Re: děti?

ahoj,myslím,že je jejho žena mít nemohla
    • koombo1

Re: děti?

Ahojky,
      Lisa byla 2x těhotná a pokaždé o miminko přišla.
      Takže asi ze zdravotních důvodů Lisy.
      Helena
  • patrik

miluju Hříšný Tanec... *3*
  • miluju ho

tady je vidět že peníze a sláva jsou na nic když zlomí člověka nemoc tak sladkej krasnej chlap věčná škoda jeden z mála který mi bude fakt chybět *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • mysak.kol

spravedlnost???

já už dlouho nevěřím na to, že existuje spravedlnost. nejprve Heath, který hrál v Deseti důvodech, proč tě nenávidím...a teď člověk zjistí, že i Patrick. nic není mezi nebem a zemí. kdyby bylo, neděly by se takové sviňárny. Chce se mi z toho brečet a řvát. *9* *9* *9* *16* *9* *4*
    • Re: spravedlnost???

To je úplná pravda Heath a Patrick jsou moji nejoblíbenější herci a jeden již nežije a druhý umírá =( existuje nějaká spravedlnost ? já myslím že ne. Život je tak nespravedlivý *9*
    • koombo1

Re: spravedlnost???

Nejsem věřící, ale prý se říká, že Bůh si bere ty, které miluje.
      Helena
  • gallacher

..

Ahoj,já mam Patricka hrozne rada a zarazil me clanek kde sem se docetla ze on se neleci a vzdal to...tak nevim co je pravda a cemu mam verit....jestli tomu ze neumira nebo tomu ze to vzdal a umre *9* *9*
    • koombo1

Re: ..

Nevzdal to, ale ví, že smrt přijde. Tak,žije každý den naplno.
      Helena *4*
  • koombo1

Néééééééé???!!!!!!!

Opravdu bejby ????? *15* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit