-
Je to prostě BOREC
-
muj Páťa
Páťa je jenom můj,ruce pryč :-).Podle mě je ze všech hollywooodskejch herců nejupřímnější a nejlepší,kam se na něj hrabe třeba takovej debílek Brad Pitt nebo Russel Crowe.Dnešní holky nevědí,co to je krásnej chlap!!!Z těch slaďoušů se mi zvedá kufr.Zdravim všechny fanynky Patricka,pa Marčus. -
-
Re: muj Páťa
PATA PATŘÍ VŠEM,NIKDO NEMÁ NA NĚJ LICENCI,TO BYCH MOHLA ŘÍCT TAKY RUCE PRYČ JE JEN MŮJ
*13*
-
-
mužský idol
Od chvíle,kdy jsem ho viděla poprvé v Hříšném tanci sledovala jsem,kdy se zase objeví v nějakém filmu.Musím přiznat,že všechny jeho filmy,které natočil,měly lidem vždycky co říci,Jeho osobnost jim vdechla "duši".Je to člověk,který mě vždycky osloví. -
:-))
je to skvelej herec!myslim si,ze za cely zivot toho dokazal strasne moc a taky ze mu nejde jenom o prachy,byt hercem byl jeho sem uz od mala!je hodne sympatickej,tak ani neni divu,ze je tak oblibenej:-)) -
Je nádhernej....nejvíc sexy chlap...:p
-
:)
Je to ten nejpřitažlivějši muž planety,je sexy,je krasny,....a v hřišnem tanci je k sežrani...je kus a miluji ho :) -
bohužel už zemřel
-
-
Re:
KDO ZEMŘEL,TO JSTE SE SPLETLI,PATA ŽIJE,CO PLAŠÍTE FANYNKY FUJ *5* *13*
-
-
Pořád ten nejpřitažlivější vešák!
-
Smekam Pato
Je to bezvadnej herec a tanecnik, i kdyz tak trochu problemovy typ (alkohol, rvacky).