-
Re: Nejlepší kvítka
ahojky,napsala jsi to tak nadherne,Patrik moc chybi *9* *9* *9* -
Nejlepší kvítka
Bůh si trhá nejlepší kvítka ze své zahrádky... Ale proč nám vzal Patrika tak brzy, to se nikdy nedozvíme... Zpíval od srdce a zpíval pro lidi... teď na něj s žalem v srdci vzpomínáme my a on mezitím zpívá s anděly... On byl, je a bude *4* -
Re: Dobrovice??už Ne!
Už sem to tam opravila,ale fakt nevim kterej inteligent to tam napsal *4* -
Re: Dobrovice??
někdo se asi hodně sekl....pokud vím Patrik pochází z HolÝšova u Plzně NE z HolEšova - Dobrovic -
Páťa
Patrik byl moc talentovanej, pěknej a vtipnej kluk....je strašná škoda,že tak brzy zemřel....on si to nezasloužil *9* *9* *9* -
Dobrovice??
Ahoj lidičky, jsem zmatená. Co znamená Holešov - Dobrovice v popiscích u Patrikova narození? Jsem z Dobrovice a zde okolo žádný Holešov není a z Dobrovice Patrik rozhodně nepochází. Že se zde objevuje "odkaz" na město Dobrovice mi nevadí,ale myslím si, že Patrik má právo, aby se o něm psaly pravdivé informace -
Vzpomínám
Páťo nikdy nezapomenu na chvíle strávené s Tebou. Byl jsi nejlepší osobnost z divadla Broadway. Děkuji za ty časy, děkuji za Tvá slova, děkuji za Tvé prosby. Nikdy nezapomenu, jak si přišel s tím, abych šla koupit kytku pro Jolču, pač to nestíháš, byl jsi polonahý v kostýmu Oldy v Rebelech. Udělala bych pro tebe přece cokoliv, jen kdybych měla ještě tu příležitost... *9* -
Re: Patrik
Kačko prosímtě, kde si našla ty Patrikovy písničky? *7* děkujůů mocky *14* -
Patrik
Patriku,byl jsi a stale zustavas Nejlepsi na svete!!! *9* -
FleurettiAglia
Patričku,nikdy nezapomeneme na Tebe,moc je nam smutno! *9* -
Patrišek
chybíš nám Patrišku!!!NIKDY nezapomeneme...máme tě šíleně moc rádi:o* *14* *9* -
Patriček
ty fotky se snad nemini zobrazit,kamaradka napsala vzkaz a taky se nezobrazil...... *9* -
Ahojky!
Ach jo.Už jsou to skoro tři roky a pořár na Patrička myslím.Vůbec na něj nejde zapomenout!!!Patriček byl skvělý člověk,který si nezasloužil zemřít tak strašně moc brzy!!!Mám tě moc ráda Patričku!Snad se tam nahoře máš líp!! -
Ahojky!
Ach jo.Už jsou to skoro tř roky a stále na Patrička moc vzpomínám *9* Je mi moc líto,že Patriček od nás odešel tak strašně moc brzo!Moc to bolí!!! *9* Mám tě moc ráda Patriku doufám,že ti tam je líp!!!! -
fotky
vlozila jsem tady pred 4 dny fotky a vubec se neobjevily.....ach jo,funguji ty vzkazy jeste vubec? *9* *8* -
Zlatíčko Patrik
tak jsem přidala par foteček,doufám,ze se zobrazí,nikdy na Patrika nezapomenu *14* -
Proc zrovna Patrik.......?
uz to bude tri roky a porad je mi smutno,ze se tohle stalo zrovna v pripade Patrika,posloucham jeho cd ,zapalila jsem si svicku a je mi moc smutno,dnes zase ani neusnu,chjo........Patriku,stale vzpominam! *9* -
???
to by mě zajímalo, kterej vůl tam napsal Holešov? U nás se to jmenuje Holýšov. Chybíš mi, doufám, že Ti je tam nahoře líp -
Proč ty???
Patriku, proč právě ty? Je mi moc moc líto, že sem tě nemněla možnost poznat a uvidela sem te až v Kleopatre. Nepoznala sem te, možná proto, že nejsem z Čech, ale jsem presviedčená, že si teď stále někde tady s náma *4* Vždy budeš našim perfektným talentovaním Patrikem... -
Proč?!!!
Patrik neměl umřít! Proč sakra zrovna ON? Je to nefér. Patrik byl skvělej zpěvák a člověk. To jak v Super Star zazpíval ,,Mandy" je něco nezapomenutelného. Vždycky když éterem zní tahle písnička tak si vzpomenu na Patrika a ty slzy z mých očí nemohu zastavit. Patriku nikdy NEZAPOMENU!!! *14*