Přejít na výpis diskuzí

Patrik Stoklasa

OSOBNOST 14.2.2007 
124 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Co to je ty vole??!!?

nechapu,proc sem pises do Patrikova fanklubu,kdyz se vlastne ztotoznujes s nazory antifanousku *13*
  • Re: Re: Páťa

mel tezkou autonehodu a podlehl zranenim *9*
  • Re: Páťa

DUVOD SMRTI NEKDO VI?

JAK TO SKUTECNE BYLO?

JAKA JE PRAVDA?
  • Re: Re: Co to je ty vole??!!?

ABY SI SE NEPOSRALA. CHytraku.
  • Patrik

Tenhle človíček si nezasloužil tak krutý osud, jaký ho potkal. Měl celý život před sebou. *9* Kdyby věděl, kolik lidí na něj neustále myslí, byl by určitě hrozně mocky rád. *3* nepřestávejte vzpomínat, Patrísek si to zaslouží!!!! *4*
  • videoklipy Patrika

ahojky,prosim nevite nekdo,jak by se sem daly dat do tech videoklipu nektere pisnicky Patrika z youtube.com nebo neumeli byste je sem nekdo dat?Patrik si to zaslouzi mit tady krome fotek,fanousku take pisnicky na videiich.
  • najdete mně na E55

jj měl krásné písničky a byl talentovaný,je velká škoda že umřel-a tak mladej *9*
  • Re: Co to je ty vole??!!?

ty pizdo co si o sobě vůbec myslíš??? Chtěla bych tě slyšet zpívat ty nádhero!' Patričkovi to nesahá ani po podrážku tenisek ale navážet se to do něho bude co?!?!?!?! Patrik byl úžasný zpěvák a skvělý člověk a nějaká béčková kategorie se tu di něj navážet nebude!!! *10*
  • Re: Re: Co to je ty vole??!!?

Přesně tak,na to že bohužel tak mladej umřel toho dokázal moooc a kdyby se mu to nestalo dokázal by toho mnohem víc,možná i jednou porazit K.Gotta ve slavíkovi *3* ale bohužel osud je někdy dost krutej,aj tak si myslim,že není nic divnýho na tom,že má Patrik tolik fanoušků,byl totiž fakt super a nechápu proč do jeho fanklubu chodí někdo kdo ho nemá rád *7*
  • Re: vzpomínka:(

to se nemelo stat *9* ach jo *9*

zakopat by ses mel spise ty intelegente,Patrik za svuj kratky zivot toho dokazal udelat pro lidi moc!styd se *13*

ty krávo!!! Tohle je užasnej zpěvák!! je mrtvej..umřel velmi, velmi mladý..byl užasná osoba!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • Co to je ty vole??!!?

Může mi někdo říct, kde vzal tento člověk 750 fanoušků??? To je ROFL...

Michael Jackson, Freddie Mercury, Julia Roberts, Mel Gibson apod... Děte se zakopat *4* *4* *4* *3*
  • vzpomínka:(

Oči se mi zalijí slzami, když si vzpomenu na Patrika. Jako by to bylo včera, co plný života vystupoval u nás v Holýšově na Žákovským plese:( Nikdy nepochopim, proč se tohle muselo stát zrovna jemu:( Neměl to v životě dvakrát lehký, ale vždycky si šel za svým! Dokázal neskutečný věci, jako nikdo jiný před ním.. Mohl nám ještě ukázat,co v něm je, osud mu tu šanci vzal! Byl svůj, dokolanej a jedinečnej mladej kluk, co měl celej svůj život před sebou:( Neskutečně talentovanej.. Jeho smrt, nás zasáhla všechny:( Všichni jsme mu drželi palečky a doufali, že Páťa bude bojovat a nevzdá se:( Svůj boj prohrál:( Ve vchodě, kde bydlel se hromadily kytky pod jeho fotografií :( Chodila jsem stejným vchodem co on, jezdila stejným výtahem k babičce mé kámarádky:( Patrik bydlel patro nad ní :( Představa, že tudy už nikdy nepůjde mě děsí čím dál víc.. S přibívajícím věkem si uvědomuji, co se onehdá stalo.. tvůj odchod nás všechny ranil! Navždy zůstaneš v mém srdíčku.. Vzpomínky na Tebe jsou to nejkrásnější ,co nám zůstalo :O*
  • bl

škoda ho..takovej pěknej kluk to byl *9*
  • Re: co

měl autonehodu a bohužel měl tak těžká zranění že i když se doktoři snažili nepřežil *9* *9* ,paradox je že jako jediný ze 4 lidí co jeli v autě byl zapásaný
  • co

čo sa mu stalo ked umrel *7* *7*
  • patricek

Dnes uplynuly ve 15.15 3 smutne roky co umrel talentovany clovek jmenem patrik stoklasa!moje nevlastni sestra mamka ho znali hodne dlouho moje sestra ho znala do sesti let bydleli naproti sobe v holysove!meli se moc rady pro smrt patrika stoklasy zasahla sestru a vsechny lidi kteri ho milovali!ja sama patrika sem nikdy nevidela a lituji toho ze sem se z pavlinkou nepoznala driv! *9* jinak sem mohla videt velkeho talenta!byal jsem se podivat z tatou na jeho hrob v holysove ma ho moc krasny!patrik si a zustanes v mym srdicku a pavlinky nazvdycky na veky vjeku!doufam ze na nas nahore pockas!mam te rada moc!
  • Milujeme te!

Patriků, pořád na tebe myslíme. Ty teď sladce spíš pod krídlami andelů *4* Pro nás si neumřel, jenom si začal nový život... Milujeme te... Navždy! *4*
  • Re: Nejlepší kvítka

Jo, moc pěkně napsaný *4* . Snad je tam nahoře Patrikovi líp a Bůh měl proto svůj důvod, proč nám ho tak brzy vzal k sobě *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit