Přejít na výpis diskuzí

Patrik Stoklasa

OSOBNOST 14.2.2007 
124 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Letos to bude 9 let, co tu Patrik neni. Pamatuju si ho ze Superstar, bylo mi 14 a hrozně sem mu fandila,velikej talent. O to víc sem byla v šoku, když odstoupil,dostal by se do top 10 a možná by vše dopadlo jinak. Pak sem o něm chvilku neslyšela,otravovala sem tátu, abychom jeli na muzikál kleopatra, ale nechtěl, tak sem pak dostala jen videokazetu. Nevěděla sem, že tam hraje a na první shlídnutí si mě získal. Byl tam výbornej a nikdo to líp nedal. Pro mě navždy velkej vzor, je mi líto, že sem neměla možnost ho poznat osobně a jít na jeho koncert třeba. Když sem se dozvěděla co se mu stalo, byla sem z toho špatná a každej den se fakt modlila o zázrak, aby se uzdravil, bohužel to nepomohlo.I po tolika letech je mi smutno, když si na to vše vzpomenu,zemřel skoro v mym věku,velkej talent a velký charisma. Navždy tu bude pro ty, co na něj vzpomínají a nezapomenou.
  • Je mi to tak moc líto, že odešel tak mladý, je to hrozný, odejít ve 22 letech, ještě neměl odcházet, ale být tu s náma, takový krásný, pohodový kluk a ani se mi nechce věřit, že od jeho smrti letos uplyne už 9 let. Zpíval krásně a určitě by toho strašně moc dokázal. Ten žal se nedá popsat. Miluju tě Páťo a vždycky budu. *14* *14* *14*
  • fotky

vlozila jsem tady pred 4 dny fotky a vubec se neobjevily.....ach jo,funguji ty vzkazy jeste vubec? *9* *8*
  • Vzpomínám

Páťo nikdy nezapomenu na chvíle strávené s Tebou. Byl jsi nejlepší osobnost z divadla Broadway. Děkuji za ty časy, děkuji za Tvá slova, děkuji za Tvé prosby. Nikdy nezapomenu, jak si přišel s tím, abych šla koupit kytku pro Jolču, pač to nestíháš, byl jsi polonahý v kostýmu Oldy v Rebelech. Udělala bych pro tebe přece cokoliv, jen kdybych měla ještě tu příležitost... *9*
  • co

čo sa mu stalo ked umrel *7* *7*
    • Re: co

měl autonehodu a bohužel měl tak těžká zranění že i když se doktoři snažili nepřežil *9* *9* ,paradox je že jako jediný ze 4 lidí co jeli v autě byl zapásaný
      • Re: Re: co

Pásy často život zachrání, ale někdy o něj naopak připraví... bohužel. Podobně zemřel pět roků před Patrikem můj nevlastní bráška - bylo mu tenkrát třináct let. Taky to byl krásnej a hodnej kluk, kterýmu se dařilo, na co sáhl...
        Chápu, jak hrozně musí být Patrikově rodině a všem, co ho měli rádi...
        Je mi z toho moc smutno... *9*
  • chameleon-j

Angel

Patrik je tu s námi stále, je v našich srdcích, tedy v mém určitě! A dívá se na nás z nebe. Patrik je anděl. *4*
  • pajuska96

nééé

Patrišku *4* jsi s námi dál.nikdy nezapomenu.furt budeš v mém srdíčku.4 roky achjj to tak všecko utíka.pred 4 rokami celej tyden si bojoval o život a bylo mi mizerne.a te??!!taky,píšu to se slzami v ocich..proste JSi s Námi Dál:o*
  • Taky na Patrika často vzpomínám,byl to hezký kluk,strašně talentovaný,šikovný a výborně zpíval.Život je nespravedlivý!!,byl tak mladý a vše měl před sebou...
    *14* *14* *14*
  • gringer

si s námi dál

omlouvám se patriku, je to pět let.. a já neměla šanci k tobě na hřbitov přijít, chtěla bych se tam někdy podíat, bohužel bydlím daleko... vzpomínám... *14*
  • Kleopatra

Moc dobře si pamatuji kdy jsem slyšela o Patrikovi ... byla jsem malá holka mohlo by mi být tak 8 a půl a moje kamarádka měla video Kleopatry.Já si to od ní půjčila a hned na začátku mě tam zaujala jedna postava ... byl to právě patrik od koho jsem už jako malá nemohla odtrhnout oči.Blo to zvláštní když mě tento mladý kluk doslova ohromil ikdyž jsem byla jen malá holka =) měl přirozené a úžasné charisma jako nikdo jiný ... moc mi chybí ikdyž už je to pár let pořád je mi smutno a mám slzy v očích =( kdybych mohla změnit jen jednu jedinnou věc,byla by to právě tahle smutná událost co Patrika potkala =(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit