Přejít na výpis diskuzí

Patrik Stoklasa

OSOBNOST 14.2.2007 
124 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Ahojky Páťo :-) Vše nejlepší k tvým narozeninám :-). moc nám tu chybíš :-( ...máme tě rádi :-* *4* *4* *4*
  • Na světě je taková nespravedlivost! :( Proč jsi musel umřít zrovna ty! Měl jsi neskutečný talent. Talentovaný,krásný,mladý,milý kluk, který měl život před sebou! Teď si měl mít ženu a rodinu a dál se věnovat tomu co jsi uměl nejlíp rozdávat lidem radost a zpívat pro nás! Když se ti stala ta hrozná věc ze které mi jde ještě teď mráz po zádech , bylo mi pouhých 10 let!
    Bylo mi s toho na nic! Probrečela jsem celé dny!
    Nikdy na tebe nazapomenu.. tvůj hlas byl jedinečnej! V mým srdíčku budeš mít navždycky místo! :)*
  • 8 let *9*.Ani se nechce věřit,že je to už tak dlouho.V našich srdíčkách jsi stále s námi,Páťo *14*
  • Pred par dny to bylo 10 let, co jsne se dozvedeli tu hroznou zpravu, ze uz si te vzali andele k sobe. Stale jsou tu taci, co na tebe mysli a nikdy tve jmeno nezapomenou...
    • *9* souhlas *14*
  • Patrik žije, ale někde jinde. I když ani to není pravda, já ho tady vnímám pořád, jako kdyby stál vedle mě. Myslím, že se mu asi nelíbí, když o něm lidi mluví jako o mrtvým. V Superstar jsem ho nesledovala, ani tu autonehodu si nepamatuju, začala jsem si ho všímat až po autonehodě. Talent měl, to je jasný a určitě by si vydobyl významnou pozici. Velké charisma, charismatický projev a taky byl strašně hezkej. Líbí se mi ve filmu Kobova garáž. A taky jsem si všimla, že měl podobný osud jako Tomáš Holý, oba dva měli autonehodu, odešli v mladém věku, Patrik 22, Tomáš 21 a oba odešli jen pár dní před svými narozeninami.
    PATRIK FOREVER, ty jsi tu pořád zlato!!!! *14* *14*
  • Patričku,moc nám tady scházíš *14* *9*
  • Ahoj lásko moc mi chybíš a iveta ty moc chybí iveta je mrtvá.
    *16*
  • Ahoj Patriku

Je mi moc líto,že už není mezi náma!!!!Měla jsem ho moc ráda a doufám,že na nás kouká ze zhora,protože ty jsi nemě takhle zemřít,chybíš nám!!!!Byl jsi super!!!!!Pa Patriku!!! *4* *4*
  • Patrik:-*

Patriku mě je moc líto co se přihodilo.Ty jsi nikdy neměl z našeho světa odejít protože jsi byl moc talentovaný a nadaný zpěvák a herec nejvíce si mě dostal v KLeopatře tam to bylo fakt moc supr...Moc mě mrzí že jsem tě nepoznala osobně...fakt byl si moc šikovný a já tě měla a mám ráda...ted budu mít tvoje CD a budu ho denně poslouchat.Byl jsi moc šikovný:-) fakt.Fandila jsem ti i v SuperStar věřím že si pořád někde blízko nás....anděli *4*
  • Proč?!!!

Patrik neměl umřít! Proč sakra zrovna ON? Je to nefér. Patrik byl skvělej zpěvák a člověk. To jak v Super Star zazpíval ,,Mandy" je něco nezapomenutelného. Vždycky když éterem zní tahle písnička tak si vzpomenu na Patrika a ty slzy z mých očí nemohu zastavit. Patriku nikdy NEZAPOMENU!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší