Přejít na výpis diskuzí

Patrik Stoklasa

OSOBNOST 14.2.2007 
124 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatíčko Patrik

tak jsem přidala par foteček,doufám,ze se zobrazí,nikdy na Patrika nezapomenu *14*
  • Patriček

ty fotky se snad nemini zobrazit,kamaradka napsala vzkaz a taky se nezobrazil...... *9*
  • Patrišek

chybíš nám Patrišku!!!NIKDY nezapomeneme...máme tě šíleně moc rádi:o* *14* *9*
  • FleurettiAglia

Patričku,nikdy nezapomeneme na Tebe,moc je nam smutno! *9*
  • Páťa

Patrik byl moc talentovanej, pěknej a vtipnej kluk....je strašná škoda,že tak brzy zemřel....on si to nezasloužil *9* *9* *9*
    • Re: Páťa

DUVOD SMRTI NEKDO VI?

JAK TO SKUTECNE BYLO?

JAKA JE PRAVDA?
      • Re: Re: Páťa

mel tezkou autonehodu a podlehl zranenim *9*
  • Co to je ty vole??!!?

Může mi někdo říct, kde vzal tento člověk 750 fanoušků??? To je ROFL...

Michael Jackson, Freddie Mercury, Julia Roberts, Mel Gibson apod... Děte se zakopat *4* *4* *4* *3*
    • Re: Co to je ty vole??!!?

Gibson je ožrala,Fredie byl teplouš a promiskuitní proto umřel na aids!a Roberts tu nikoho nezajímá!!a nepatří to sem!

No tak lidi, přestaňte se dohadovat a urážet. Trochu úcty!
      Každý má právo na svůj názor, ale navážet se do někoho, kdo zemřel, je hnus! Ale bránit ho tím, že budete takovému člověku nadávat, taky nic neřeší! Vzpamatujte se! Jak si myslíte, že se budou cítit jeho příbuzní a přátelé po přečtení takových příspěvků?!
      Patrika jsem sice osobně neznala, ale zpíval krásně (třeba Léto v obilí - takové smutné a symbolické... chjo) a byl moc sympatický a hezký. Navíc mi z rozhovorů připadá, že to měl v hlavě srovnaný líp než leckterá o dvacet let starší "hvězda".
      Škoda ho... *9*

Seš pěknej kretén,jestiže tohle dokážeš napsat o tak úžasném zpěvákovi jako byl Patrísek...Podívej se na sebe,co si dokázal ty??!Úplný hovno,takže závěr?....
      Em...Počkej.....Jó už vim: JDI SE ZAKOPAT!!! *3* JO?!!

To bych rada videla, kolik fanoušků bys měla ty *1* inteligentko debilná *9*

ty pizdo co si o sobě vůbec myslíš??? Chtěla bych tě slyšet zpívat ty nádhero!' Patričkovi to nesahá ani po podrážku tenisek ale navážet se to do něho bude co?!?!?!?! Patrik byl úžasný zpěvák a skvělý člověk a nějaká béčková kategorie se tu di něj navážet nebude!!! *10*
      • Re: Re: Co to je ty vole??!!?

ABY SI SE NEPOSRALA. CHytraku.
        • Re: Re: Re: Co to je ty vole??!!?

ale ale... Snažíš se mě naštvat bo co?? Jaksi ti to nejde kotě *14* Já se za svoje názory nestydím a proto je sem píšu víme?
          • Re: Re: Re: Re: Co to je ty vole??!!?

jujky,to je s Tebou legrace,postavilo me to na nohy,ze jsem kote ve 46 letech:-)))))) *14*
        • Re: Re: Re: Co to je ty vole??!!?

nechapu,proc sem pises do Patrikova fanklubu,kdyz se vlastne ztotoznujes s nazory antifanousku *13*

zakopat by ses mel spise ty intelegente,Patrik za svuj kratky zivot toho dokazal udelat pro lidi moc!styd se *13*
      • Re: Re: Co to je ty vole??!!?

Přesně tak,na to že bohužel tak mladej umřel toho dokázal moooc a kdyby se mu to nestalo dokázal by toho mnohem víc,možná i jednou porazit K.Gotta ve slavíkovi *3* ale bohužel osud je někdy dost krutej,aj tak si myslim,že není nic divnýho na tom,že má Patrik tolik fanoušků,byl totiž fakt super a nechápu proč do jeho fanklubu chodí někdo kdo ho nemá rád *7*

ty krávo!!! Tohle je užasnej zpěvák!! je mrtvej..umřel velmi, velmi mladý..byl užasná osoba!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • najdete mně na E55

jj měl krásné písničky a byl talentovaný,je velká škoda že umřel-a tak mladej *9*
  • videoklipy Patrika

ahojky,prosim nevite nekdo,jak by se sem daly dat do tech videoklipu nektere pisnicky Patrika z youtube.com nebo neumeli byste je sem nekdo dat?Patrik si to zaslouzi mit tady krome fotek,fanousku take pisnicky na videiich.
  • Patrik

Tenhle človíček si nezasloužil tak krutý osud, jaký ho potkal. Měl celý život před sebou. *9* Kdyby věděl, kolik lidí na něj neustále myslí, byl by určitě hrozně mocky rád. *3* nepřestávejte vzpomínat, Patrísek si to zaslouží!!!! *4*
  • Svátek

Patrik má zítra svátek tak mu popřejte hodně štěstí a vzdejte čest jeho památce
    *4* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší