-
Paul Van Dyk
Paul Van Dyk je nejlepší DJ Trancu na světě. Je bezpochyby lepší než DJ Tiesto. Dyk je prostě Bůh.:) -
paul je lepší než tiesto
-
Trance GOD
Co se týče jména Tiësto,které tu již zaznělo - Tiësto ne že by byl kvalitním DJem,je bezpochyby kvalitním producentem remixů ale co se týče čistě DJingu a producingu,tak má pouze jen fenomenální promo kampaň,díky které ho každý zná,jinak v ohledu jeho kvalit...?Bez komentáře Jeho sety si můžu pouštět tak ke spaní a co předvedl v t-mobile areně 2005 rozhodně nic oslnivého rozhodně nebylo,to i začáteční DJs hrají líp jak on,vzhledem k tomu,že se aspoň snaží... Tiësta dělá však slavným pouze pár jeho singlovek,již zmíněná úžasná promo kampaň,remixy a organizační týmy parties,na kterých hraje,nic víc a nic míň.. Ohledně jeho tvorby je za Paulím tak pozadu,že nestačí vdechovat ani prach,kterým po Paulovi zůstává,protože jeho diskografie rozhodně asi hovoří za vše..Ne jen remixová diskografie,jako u Tiësta.. Shrnutě Paulík ownz..T-Mobile arena 2004 spolu s Mácháčem 2005 pro mě byly jedny z naprosto nejúžasnějších akcí,které jsem kdy v životě měl možnost navšívit.. Paul van Dyk prostě umí,je to hvězda,která své kvality dokazuje na sebevětší akci,na které performuje své umění.. -
Mohu říct že bych dal Paul Van Dyka jako nejlepší Dj na planetě+ protože to bylo ještě lepší než Dj.Tiesto.Byl supr a bylo to velmi ohromné a bez chyby!!!
-
MÁCHÁČ BYL SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR!
-
PVD
Jo PVD Ruleeeeeez Uplne ho zeru mam od nej snad vsecko :)) Tesim se na Mácháč :)) -
Paul
Paul je nejlepsi co jsem kdy potkal jeho sety jsou nejlepsi kdyby nebyl paul van Dyk nebyl by život. -
Paul je fakt gut.Miluju jeho písničky, ale škoda,že se nedostanu na Mácháč určitě to bude skvělý... Úplně zbožňuju jeho písničku Crash je víc než Sehr gut...
-
Fotky
Teda upřímně - chtělo by to nějaký fotky, já vím, že on nemá rád fota a videa, ale já bych ho fakt chtěla vidět.... -
Paula zeru jako svina, nejsem sam. Timto bych chtel oznamit, ze v CR zije snad nejstarsi jeho fanda. Je z Hradce Kralove a je mu 77let. Z jeho muziky je stejne jako ja vertel unesenej.