-
Mam rad Paula Walkera jako Briana O Connora.Je to borec a je to muj vzor.Shanim jeho nejaky filmy:jizda do pekel,takova normalni holka.kdybiste o necem vedeli tak napiste na p.becvar@centrum.cz *14* *15* *5*
-
O.K.
Paul Walker je proste best neříkam to jenom pro to jak ostatni naivni holky že ho maj rady jeno pro jeho vzhled.ale je dobrej herec, samozřejmě šikovný a umí dobře řídit rychlá auta a ty ja mam rada takže je best!!! *1* a Zdravím Ostatní!!! *3* -
Miláček
Paul je muj nejoblibenejsi herec nejvic se mi libil v rychle a zbesile je strasne moc roztomilej a sexy miluju tě!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
jo ma super auto ten Skyline nema chybu kolik se podle vas da do nej narvat lahvi s dusikem aby jste nevilitly do vzduchu
-
mel pekne auto v rychle a zbesile ten skilline. *4*
-
NO PROSTE NADHERA JAK SE NA ME POŘAD DIVA TYMA JEHO PŘEKRASNYMA OČIČKAMA:)
-
paul walker muj milacek
-
Nevim
Paul je borec porád musim koukat na jeho filmy je to borec kdo souhlasi?? -
paul
paul je tan nejhezcci chlap na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
je to moc hezkej chlap aho moc ráda
-
Rychle a Zběsile 3
Na Rychle a Zběsile 1 a 2 se koukám hrozně ráda a štve mě to , že nenatočili 3.Vzkaz režisérovi:Natočte trojku! -
PLAKATY
KDO MÁ PLAKÁTY Paula Walkera nebo obrázky pošlete mě imejl a dohodneme se. -
rychle a zběsile
CHtěl bych aby se natočil film z rych.a zběsile2 o nissanu skyline R34 co to auto má. -
rychle a zběsile
Je to dost dobrej herec.A už by mohly natočit tu 3 -
broucek
je fakt nejlepsi,a ty jeho oci jsou good i to telo celej je proste k sezrani -
Rychle a zběsile
Paul je fakt krásnej a zaválel v Rychle a zběsile s Vinem. Tam byli prostě úžasní!!! -
Nejoblibenejsi herec,nema obdoby"
-
...
Paul je proste nejhezci kluk na tyhle planete!!!! -
paul je fakt kořen a je super
-
Je to prostě nádhernej chlap! A naživo vypadá ještě líp než na fotkách nebo v televizi. Když jsem byla na dovolené v San Francisku, kde bydlí moje babička, potkala jsem ho v jednom obchodním centru. Byl kolem něj takový hlouček lidí a on všem dal podpis, i mně! Fakt super!!!