-
další raz
mohli by ale taky natočit další díly. aspoň do 5ětky -
paul
paul je super herec.hlavně v rychle a zběsile 1 a 2 -
sexy!
kdyby si tyhle dilinkovský příspěvky přečet, tak by ho asi ranila mrtvice xD vždyť on je přece drsňák! neřekla bych, že je bůhví jak skvělej herec, ale fakt je, že on a jeho skyline, to je vážně sexy dvojka! -
:-D
lawinkuju ho *1* -
Paul Walker 4 €ver
Tenhle človiček upa nejvic *14* *14* *4* andilek upa moc hezounky *4* Ja ho strasne lowuju ale strasne nevim jak se toho zbavit ten cloviček upa nejwic fajny *3* on je šupaa...a vice mu sluši dloužši vlaškyyy...a doufam ze bude hrat este v hodne filmikach -
paul walker =o*
nejlepší filmíky jsou rychle a zběsile 1 a 2 *3* nejvíc autíčka a on a jeho nissan??....super....ty dusíky....ty neony... *14* s *14* u *14* p *14* e *14* r *14* .....a navíc tenhle herec je mocinky hezkej *14* -
Re:
Haha jak si prisel na tuhle adresu?haha -
Ahojky
Ahuj, doufam že vam nebude vadit, když se přidam -
Re: Upe cool
dobry den
mužetě poslat adr:paul walker
*3* -
Re: Upe cool
bez do dza ja ho zabiju -
4erný wlasy a je to upe EMO
...Paul Walker má wlasy upe jak můj kámoš kerey si enom kůli tomu že mam černá wlasy tak si to uďelal taky ale já mam wlasy tak trochu rownější on je má hustější a v zadu má kudrlinky... njn ale de to *1* *1* -
Upe cool
Já upe žeru Paula Walkera je to upe cool kluk nnikam se nesere a nenosi nos nahoru jako neayk slavny hvezdy.Je to upe nej cloviceka preju mu hodne nej do zivota . Nikdo uz takovyhle film nikdy nenatoci. *14* -
.........
Krasnej chlap,ma hezky oci,jeden z nej hercu,co znam! *3* -
On je božskej!!
Jáho prostě zbožnuju!!!!má krásné oči,tělo no prostě všechno......kurnik proč nemůžou být takové kundy aji tady???? *3* -
Paulíík je nejj=*
jooo: už seem si wybrala kam ci jet na dowolenou..tu máte adressu=D íí moje wysněná vilka..hm... :)
Paul Walker
c/o ICM
8942 Wilshire Boulevard
Beverly Hills, CA 90211
*3* -
Miuju Paula=**
Jeee upéééé nejkláásnějšíí a nejlééépšíííí, upeee ho ciii!! heeej jáá ho citííí!!!! Paulik je nejklááásněějšíí=*** *14* *14* *14* mnooo tag pháááááá=* *3* -
Je krásnej
No není snat ksežrání a to jak vypadá no prostě úplnej bůh *14* *14* *14* *14* *14* -
je fajn
Paul Walker je nej osobnost a skvělí herec bez meze *14* *4* *3* -
vzkaz Paulovi
jsi fakt úžasnej, krásnej, no prostě kus!!! *14* ale psát tu, že tě miluju, to fakt nééé! *14* *1* tak se měj:D -
rychle a zbesile
poslal bys me prosim fotku pls a jinak paul walker je superrrr herec nejvic se mi libi ve filmu rychle a zbesile 2 to je uplne superrr film proste super *3* *3* *3* *3*