-
Byl nejlepší_!! *13* a vždy bude!! R.I.P.
-
Byl to skvělý herec. Jiného herce v rychle a zběsile místo něho si nemůžu představit. R.I.P Odpočívej v pokoji. *9*
-
Byl to dobrý clovek urcite,odpocívej v pokoji Paul Walker - R.I.P
-
Pro mě nejhezčí herec a i nejlepší..odpočívej v pokoji *9*
-
MARIA-ANNA
Nevím si představit jiného herce ve filmu -rychle a zběsile.
Upřímnou soustrast rodině -
Tohle dokáže napsat je chorý člověk který nezná slovo soustrast. Počkej až se ti to vrátí...........
-
ty jsi asi nemocnej chudáčku !!!!!!
-
Inak to byl sympatický herec akorát,ze jeho filmy moc nemusím,kde hraje.Jeste jednou R.I.P
-
Je mi to moc líto. Odpočívej v pokoji. *13*
-
Nic moc herec podle me,ale preju úprímnou soustrast - R.I.P
-
Neeeee:( Proč umírají tak skvělí lidé...tak úžasnej a talentovanej herec...odpočívej v pokoji Paule...upřímnou soustrast rodině a všem přátelům.... *13* *13* *13*
-
R.I.P. Paul... byl jsi uzasny herec a vsichni tvi fanousci na Tebe budou zajiste vzpominat jen dobrem! Zpravu o jeho smrti jsem si precetla hned po probuzeni a dost me to ranilo... Filmovy svet prisel opet o jednoho z uzasnych hercu...
-
Ted jsem si to precetla a dost me to ranilo. Byl uzasnej herec. Strasne jsem si ho zamilovala samozdrejmne Rychle a zbesile, ale paradni byl film s nim Zbesily utek. Strasne jsem ho mela rada. Snad se mas na hore lip.
-
Neuvěřitelné že už mezi námi není tak mladý a talentovaný herec..Jsem z toho dost v šoku jako asi každý jiný fanoušek tohohle herce..Nikdy nezapomeneme a pokaždé při shlédnutí kdykoliv a jakéhokoliv filmu ve kterém hraje Paul Walker si na něj vzpomeneme, i když už mezi námi nebude..
R.I.P *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* -
Tak už se ti to před pár hodinama splnilo...akorát trochu netradičně *16* .
-
mě se zdál super sen, chcípnul jsi...
-
Mne se vcera snival krasny sen: Paul walker se rozhodl vys*at se na hereckou karieru *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
hlavně v rychle a zběsile 2
-
Jsi hezkej simpaťák hlavně ve filmu 8 STATEČNÝCH!!!! *14* *14* *14*
-
Je moc pěknej škoda že to co se mi o něm zdálo byl jenom sen. Říkám si že by si každá jeho fanynka přála aby se jí o něm zdálo to co mě. *14* *14*