Přejít na výpis diskuzí

Paul Walker

OSOBNOST 31.12.2006 
253 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kulicka89
    Byl nejlepší_!! *13* a vždy bude!! R.I.P.
  • Byl to skvělý herec. Jiného herce v rychle a zběsile místo něho si nemůžu představit. R.I.P Odpočívej v pokoji. *9*
  • Byl to dobrý clovek urcite,odpocívej v pokoji Paul Walker - R.I.P
  • Pro mě nejhezčí herec a i nejlepší..odpočívej v pokoji *9*
  • MARIA-ANNA
    Nevím si představit jiného herce ve filmu -rychle a zběsile.
    Upřímnou soustrast rodině
  • Tohle dokáže napsat je chorý člověk který nezná slovo soustrast. Počkej až se ti to vrátí...........
  • ty jsi asi nemocnej chudáčku !!!!!!
  • Inak to byl sympatický herec akorát,ze jeho filmy moc nemusím,kde hraje.Jeste jednou R.I.P
  • Je mi to moc líto. Odpočívej v pokoji. *13*
  • Nic moc herec podle me,ale preju úprímnou soustrast - R.I.P
  • Neeeee:( Proč umírají tak skvělí lidé...tak úžasnej a talentovanej herec...odpočívej v pokoji Paule...upřímnou soustrast rodině a všem přátelům.... *13* *13* *13*
  • R.I.P. Paul... byl jsi uzasny herec a vsichni tvi fanousci na Tebe budou zajiste vzpominat jen dobrem! Zpravu o jeho smrti jsem si precetla hned po probuzeni a dost me to ranilo... Filmovy svet prisel opet o jednoho z uzasnych hercu...
  • Ted jsem si to precetla a dost me to ranilo. Byl uzasnej herec. Strasne jsem si ho zamilovala samozdrejmne Rychle a zbesile, ale paradni byl film s nim Zbesily utek. Strasne jsem ho mela rada. Snad se mas na hore lip.
  • Neuvěřitelné že už mezi námi není tak mladý a talentovaný herec..Jsem z toho dost v šoku jako asi každý jiný fanoušek tohohle herce..Nikdy nezapomeneme a pokaždé při shlédnutí kdykoliv a jakéhokoliv filmu ve kterém hraje Paul Walker si na něj vzpomeneme, i když už mezi námi nebude..
    R.I.P *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9*
  • Tak už se ti to před pár hodinama splnilo...akorát trochu netradičně *16* .
  • mě se zdál super sen, chcípnul jsi...
  • Mne se vcera snival krasny sen: Paul walker se rozhodl vys*at se na hereckou karieru *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • hlavně v rychle a zběsile 2
  • Jsi hezkej simpaťák hlavně ve filmu 8 STATEČNÝCH!!!! *14* *14* *14*
  • Je moc pěknej škoda že to co se mi o něm zdálo byl jenom sen. Říkám si že by si každá jeho fanynka přála aby se jí o něm zdálo to co mě. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší