-
kam si mu psala? :OO
-
Souhlasím,že bez něj už to v Rychle a zběsile nebude ono a měli by to po 7.díle skončit.škoda Paula jako herce a hlavně jako člověka.Budu na něj pořád vzpomínat.
-
Super herec a skvělý člověk,je ho velká škoda.Uvidíme co předvede jeho mladší bratr,nebude to mít jednoduché nahradit svého skvělého bráchu v Rychle a zběsile.
-
Super herec, bez něho už to v rychle a zběsile nebude ono. Měli by ten 7.díl nějak dotočit a konec s rychle a zběsile. Byl jeden z mála kdo nebyl z pěněz a slávy zkaženej a nafoukanej. Pomáhal lidem. Nikdy na něj nezapomenu!
-
Bude ho škoda Dobrý herec ... jeden z nejlepších !!.. Budu vzpomínat navždy :) :/ *9*
-
Bude mi moc chybět byl skvělí a navždy bude v mém srdci *14* *14* *14* *13* *13* *13*
-
Je škoda že už mezi námi není byl to skvělý muž,úžasný herec no prostě byl naprosto fascinující. Je to zvláštní o Paulovi mluvit v minulém čase.
Nejlíp mu seděla role Briana O´Connera z Rychle a Zběsile *9* *9* *9* .....snad mu dají ty patolízalové co na Paulově smrti chtějí vydělat pokoj jsou to bezcitný krysy.
Goodbye to Paul never forget you, with love Pája -
Byl to skvělý člověk,se srdcem na pravém místě. Je smutné, že nás opustil tak mladý. Budu vzpomínat.
R.I.P Paul Walker -
Pořád nemůžu uvěřit že je Paul po smrti.Je to nespravedlivé.Většinou dojde vždy na dobrého človška a různí lumpi tady budou otravovat do sta let. To je tedy spravedlnost. Budeš navždy v mém srdci Paule.R.I.P.
-
Vzdej hold Paulu Walkerovi. Sleduj video na:
http://www.sledujcesky.cz/hold-paulu-walkerovi -
sice jsem tě neznala ani moc od vidění v televizi ale jak jsem viděla článek že si skonal hned mě bolelo u srdce R.I.P paul walker a opatruj dcerku z nebe
-
;( R.I.P Paul Walker †..
Nezapomenu na Tebe! Jaký si byl dobrej herec ve filmu. ;( Je to můj oblíbeny herec z Rychle a zběsile atd...
Nechápu to proč to jel tak rychle s přítelem. Chci aby dál žil Paul aby hrál dál Rychle a zběsile atd.. Prostě Paula mám/měla nejradši..
Je ještě mladý 40let. Byl nej herec a bude nám chbět :/.. :/ Upřímnou soustrast ;( ;( ;( ♥ ♥ ♥ *11* *13* *9* *8* -
RIP..Paul Walker. Je mi hrozně líto, že umřel. Byl to skvělý herec. *13*
-
RIP Paul Walker.Budeš mi chybět.Velká škoda,budeme vzpomínat,byl jsi skvělý.
-
Teď jsem si to přečetl, byl jsem zrovna na dovolené, když zemřel... R.I.P V RYCHLE A ZBĚSILE byl moc dobrej!!! *9* *8*
-
Myslím ,že to velká škoda byl užasný člověk:( velký sympaŤák a hlavně dobrý herec. Bez něj už ani nemá smysl koukat na pokračovaní rychle a zběsile. R.I.P. Paul Walker never forget *9*
-
Podle me,to nebyl az tak dobrý herec znám lepsí,ale úprímnou soustrast - R.I.P
-
Je ho opravdu Škoda :'( odpočívej v pokoji
R.I.P Paul Parker.kvůli němu si stahuju rychle a zběsile.... -
Nebe získalo nového anděla.
Byl to jeden z nejlepších a nejkrásnějších herců. Nedokážu si bez něj rychle a zběsile představit.
Jeho smrt mi přinesla slzy do očí.
Rest in paradise <3
"If speed one day kills me, dont be sad because I was smiling" - Paul Walker -
Je ho fakt velká skoda v Rýchlo a zbesilo byl nejlepsí.Odpocívej v pokoji Paul Walker - R.I.P