Přejít na výpis diskuzí

Paul Walker

OSOBNOST 31.12.2006 
253 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To byl nejlepší herec kterého sem kdy viděl to byl chlap a co je taky
    nejlepší že měl rád Nissani *9* já je taky mám rád *9*
  • a né asi 1 2 4 5 6 a tet 7 bez briana(Paula) to vůbec není ono *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Paul Walker byl ten nejlepší herec byl vážně super hned jak mě maminka koupila Fast and Furious 1 tak jsem si je všechny oblíbil a hned to byl nej film nechápu jak nás mohl opustit tak super herec je to pro mě šok i pro ty co ho znaly všichni jeho kamarádi a rodina všichni tě milujeme vážně nejlepší si v našich srdcích sbohem a snad se ti líbí v nebi nebe bylo stavěno pro takový lidi jako jsi ty (hezký, hodný a hlavně suprový)
  • Ty si o ničem!!!
  • love007
    On zemřel ve stejnej den kdy má můj taťka narozky :(
  • Tak za 1. Neříkej mi vole
    a za 2. Tak ten příspěvěk ode mě číst nemusíš. Nikdo tě do toho snad nenutí ne??
  • Rychle a zběsile 7 bez něj to nebude ono.... *13* *9* *13* *9*
  • Mrs.Wesley
    Jjak dojemné...vole dlouhý články nikdo nečte!*8**6*
  • Paul Walker-jeden z mích nejoblíbenějších herců. Milovala jsem ho jako herce. Jeho úmrtí byl pro mně šok. Ze začátku jsem tomu nechtěla věřit. Pořá jsem si říkala že to není pravda. Ale pak jsem přišla na to že jsem si to jen nalhávala. Nemohla jsem uvěřit tomu, že někdo tak dokonalý jako on mohl odejít. Ale pak jsem si přečetla ten článek o Paulově smrti, a měla jsem smutný pocit u srdíčka. V tu chvíli ni proběhlo hlavou jak to bude s Fast&Furious 6, když paul alias Brian O`Connor už nežije. Později jsem se dozvěděla, že ve filmu má hrát jeho bratr Cody. Cody zatím na nabídku filmařů nekývl. Tak uvidíme jak to bude. Každopádně mně i ostatní Paul moc chybí a dlouho chybět bude. Odpočívej v pokoji Paule.. I Love You so much
  • Mrs.Wesley
    Paul Wesley-koukněte se!!!!!*3*
  • Rychle a zběsile 7 bez něj to nebude on... *13* *13* *7*
  • uplně nejvíc *16*
  • Pokaždé co vidím film, ve kterém Paule hraješ - ukápne mi nejedna slza..... *13* *13*
  • Paul Walker byl dobrý herec klavě v rychle a zběsile
  • Tauriel
    Všiml sis, že 95% komentářů od tebe je negativních? (:
    Ale tak fajn je to tvůj názor...
  • Jak vidím tak nejlepší herec na světě je Lukás Pintér.Měl by se nechat angažovat v Hollywoodu. Odborník!
  • Paul Walker byl o nicem herec podle me jsou omnoho lepsí
  • Byl jsi skvělý herec Paule :-( R.I.P.
  • Tauriel
    Paul byl úžasný, charismatický a dobrosrdečný herec... Bohužel jsem zatím neměla tu možnost vidět Rychle a zběsile (čehož lituji a pokusím se to napravit)... každopádně věřím, že to nebyla obrovská ztráta jen pro fanoušky RAZ, ale i pro ostatní (mezi ně patřím i já). Nedokážu si představit, jaké to muselo být pro jeho herecké kolegy a rodinu...
    40 let ještě není věk hodný umírání... bohužel ne každá smrt je přirozená...
    Je těžké na to chvíli přestat myslet, protože kam se jen podívám, všude o něm vidím zmínku... Myslím si, že je to od fanoušků opravdu krásná poklona a vzdaná čest tak úžasnému herci <3
    Přidám se k ostatním a popřeji mu: "Odpočívej v pokoji", protože tenhle člověk si to opravdu zaslouží <3
  • Proč zrovna on *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* proč ?????? Rychle a zběsile by bez něj nedavalo smysl *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9*
    Bude nám všem mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc chybět
    byla jsem na jeho pohrbu tatka ho vedl :D mame te moc radi Paule
    Y LOVE YOU PAUL WALKER *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit