-
Narozen:12.zari 1973
Urti:30.listopadu 2013
Deti:dcera Meadow
Vyznamne role:rychle a zbesile
Byl americky herec.Nejvice proslul svoou nejhlavnejsi roli briana O'conela
Vim o Paulovy uplne uplne vseechno.Muzu rict jen jedinne ze mi budes moct chybet .Nikdy jsem nemaa odvahu to sem napsat ale sebrala jsem ji.Doufam ze tam kde tedkon ses jee ti dobre.Milovala sem tebe a i tvy filmi.Dala by se rict ze sem za tebe mela umrit ja i ti si mel zit.Miloval si rychla auta a to se ti stalo osudovym -
Je mi to moc líto že zemřel Paul Walker pokaždě když vidím jeho fotku spomenu si na tu autonehodu je mi to fakt moc moc líto mám ho moc rád.
-
Nemusel sem ho, ale tohle si nezasloužil
-
Nezasloužil si to Paul Walker takhle skončit i když jako herce sem ho nemusel, ale nic proti nemu nemám
-
Paul Wiliam Walker IV byl muj nej onblíbenější herec už od doby co jsem viděl některé jeho seriáli a také filmy Např.-Rychle a zběsile, Vhlubinách a tak dále mám ho strašně rád a na vždy zůstane v mém srdci a jako vzpomínka ve filmech a jeho fotkách *9* jsem smutný že zemřel ani nevím jak jen sem se dozvěděl že zemřel autonehodou jestli někdo víte víc prosím napište mi na ten to Facebook-váša junior strůža miluju ho. *14* *14*
-
Pokud si ho nemusel,tak proc sem vubec pises. Je to jen proto aby ses zviditelnil. Je to od tebe ubohy.
-
Nemůžu uvěřit že už to byl rok co Paul zemřel. Je ho velká škoda a nikdy na něho nezapomenu.
-
Já jo *3*
-
Nemusel sem ho Paula Walkera a podle me to byl prumerný herec, to je muj názor
-
Dnes by Paul oslavil své 41 narozeniny a já i přesto bych chtěla říct že to byl neobyčejně jedinečný herec na kterého velmi ráda vzpomínám.
-
Natáčení Rychle a zběsile 7 už skončilo. Některé scény za Paula dotočili jeho bratři Cody a Caleb Walkerovi. Obličej vytvoří pomocí počítače. Uvidíme jak se to povede. Tak jako tak Paula je mi moc líto a je ho velká škoda. Dobří lidé umírají mladí.
-
Slysela jsem ze by meli byt 2 verze nataceni filmu Rychle a Zbesile 7
1) Bude tam hrat Paul Walker, ale jeho postava bude ovladana pocitaci..
2) Bude za nej hrat jeho bratr Cody Walker..
tak nevim, jak to nakonec bude..
no nechme se prekvapit -
Paul byl skvělej herec. Měl jsem ho strašně rád byl to můj vzor a vždycky bude :) nechápu proč umírají tak super lidi a ti špatní jsou pořád mezi nami :/ co už naděláme svět je nespravedlivej..
-
Paul Walker nemusel sem ho jako herce, ale nezaslouzil si to takhle skoncit R.I.P.
-
Tak jsem si teď nedávno zkoukla všechny díly rychle a zběsile a na Paula si zavzpomínala a taky jsem si i trochu pobrečela, protože Rychle a zběsile patří mězi mé nejoblíbenější filmy a Paul byl krásný a úžasný herec a měla jsem ho moc ráda. Budou mi strašně chybět jeho filmy a nejvíc rychle a zběsile, protože ten film si bez něj prostě nedokážu představit, protože on do toho filmu prostě patří, (prý ho mají nahradit jeho bratři) ale i tak to už prostě nebude ono.
Nebe má dalšího anděla. Doufám, že se tam nahoře má dobře.
REST IN PARADISE PAUL <3 -
paul walker je jeden z mala dobrych hercu ja sem se rozbrecela jak sem videla ze umrel ted uz je ns lepsim miste PAULE ODPOCIVEJ V POKOJI.... *9*
-
R.I.P.
-
perfektní herec byl v top 10 osobnostecch
-
Odpočívej v pokoji....
-
Už to budou tři měsíce co Paul odešel do nebe a já tomu pořád nemohu uvěřit.Je ho opravdu velká škoda,byl to skvělý člověk.Snad se tam v nebi má lépe.Race in Paradise Paul!