-
takhle jsem jednou taky milovala jednoho neuvěřitelně nádhernýho herce :))
a je taky v USA, jeho předci taky pocházejí z Polska a je mu taky kolem 30ti :DDDDD taky sem o něm psala básně a slohovky, pořád sem na něj myslela a milovala sem ho až do zblbnutí :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *15* *1* *1* *14* *4* *14* *14*
jojo, tenhle pocit znám taky ;)) *14* *4* -
Paul je ten nejkrásnější,nejšarmantnější a samozřejmě NEJLEPŠÍ herec na celém světě!!!Má vypracované tělo a obličej tak rostomilý!!*14**14**14**14*A zná ho snad už celý svět a je vtipný a taky má smysl pro styl*14* no...je prostě fantastickej!!!!!!!!!!*14**14**14**14* a komu se nelíbí ať sem neleze a nekrytyzuje nám ho tady!!!!!*9* a jestli se někomu fakt nelíbí tak nemá vkus na kluky!!!!!!!!
-
???!!!*16*
-
Vždyť Paul je tak úžasnej-ale to je pořát slabé slovo*14**14**14**9**9**9**9**9*
-
Už se bojím:D*9*
-
vymaštěnej idi*t seš akorát tak ty *16*
-
SOUHLASÍM ahooooj!!!!!!*1*
-
seš divná
-
Výpal odtud jestli ho chceš kritizovat*10*
-
Zalez!*12**16*blbko
-
Ty jedna kra*o!!!co si to dovoluješ!!!sakra jestli se ti nelíbí tak sem ku*va NELEZ!!!!!!!*16**16**16**16**16**16* SAKRA a nechápu co ti jako udělal...pane bože to je blbost!*6*
-
:D už to vidím a asi vybouchnu jako sopka!!!!!*10**2*
-
Souhlasím jdi za miley vopruz!
-
Souhlasí se ziall horik a tohle si ke mě nedovoluj!*12**10**16*
-
takovej hnusák ble *11*
-
sorry, já myslela, jakože kdyby s tebou chodil PAUL! :DD
-
ehm, spíš ty ses praštila do hlavy, jesti se ti PW nelíbí....
-
jo, a Didi myslím, že psát sem takhle negativní, hnusné komentáře na Paula nebyl moc dobrý nápad.... až to uvidí Mrs. Wesley, tak radši zdrhej :))
USOPLENČE!!! :D -
Didi je fuuuuuuuuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *12*
-
namyšlená kokotka seš spíš ty, blbko