-
A proč to píšeš sem napiš to na Damonvo nebo Ianovo diskusi, akorát tady ztrácíš čas a kalíš vodu.
-
Miluji Damona!!!!!!
Štefan is verrrrrrrryyyyyy hnnusss!!! -
A propóóó....
PS:jsi blbeccccc....ccccc:-):-);-) -
Stefbelvamp:
Joo tak ty si kluk???Hmmmmm...takže si teplej:;;;;DDDDDDhahahahahaha!!!!! -
No jo asi máš pravdu ale je hezky jak se mu snaží pomáhat:D:D
-
No já si myslím ze s rodinou:DDto je jasny
-
To je snad jasný ze ten kdo tady je ho má rad a nemusí tohle opisovat
-
No tak tady musím rozhodně odpovědět c) Katherine a Stefan jsou skvělí. Jinak a) Elena si Stefana už nezaslouží, né po tom co mu udělala. b) taky by mohlo být, ale je to daleko Car má ještě moc nápadníků :DDD a navíc Stetherine je vždy lepší :DDD. d) Super, ale Stefan je na Rebeku moc skvělí :DDD ona ať si klidně zůstane s Marcelem :DDD Stefan by s ní byl šťastný kdyby nebylo Eleny, Kat nebo Car :DDDDDDD. e) Tak to je celkem nesmysl :DDD. f) Tak to taky nemá cenu Lexi je spíš Stefanova matka, než partnerka :DDD jako BFF je skvělá, ale jinak neeee :DDDDDDDDDDD
-
Určitě :DDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=iwTpzgsjmx8
http://www.youtube.com/watch?v=_e2tUJP-G8Q#t=101
Tak třeba tyto :DDDDDDDD -
Nedovolím :DDDDDDDDDDDD *10* *1*
-
Jo? vážně? Za prvé mne vůbec neznáš a první věc co uděláš je, že se zachováš, jako nevzdělanec a urazíš mne. Za druhé I'm a boy *3*. A zatřetí pokud mne ta urážka měla rozesmát, tak rozhodně svůj smysl splnila *1* *1*
-
nevím
-
Nejmenuji se Mrs.Wesley pro nic za nic...
-
MILUJU:
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssttttttttttttteeeeeeeeeeeefffffffffffffaaaaaaaaannnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
Najdete v tom větu???????????????????????????????? -
Já sem tak zblázněná do Stefana!!!*14**14**14*
Mám nad postelí moře plakátů se Stefanem a každý ráno co se Probudím jako první mně přivítá jeho krásná tvář*14**14* ale mě je smutno protože vím že se s ním asi nikdy naživo nesetkám...bééé!!!*13**13**13**13**13**13*
To by bylo tak hrozně fajn vždy když by mě bylo smutno tak by si ke mě lehnul objal mě svým svalnatým tělem*14**14**14*a já bych mu hladila jeho hladké hnědé vlasy a dívala bych se mu do jeho krásných jasných zelených očí a on by se na mě smál..takhle bych vydržela celý den..no a potom by naše ústa vzpláli v polibku....Já ho chci je mi smutno!!*13**13* -
Musíme udělat důležité poselství:
Náš Paulo fanklub je až na 152.místě!!!je moc malej takže vás prosím!!!!všude kde to jde i na osobnostech přesvěčte někoho!!!:))doporučte Paula!!! -
Paul je prostě miláček!!!a ten kdo ho má rád ať toto opíše:
LOVE HIM!!!"*14**14**14**14* -
Ahoj všichni!!!:
Kdo myslíte že by byl nejlepší páreček v TDV????
a) Stefan a Elena
b) Stefan a Caroline
c) Stefan a Katherin
d) Stefan a Rebekah
e) Stefan a Bonnie
f) Stefan a Lexi
Mě by se osobně nejvíce líbila možnost f):-)-Stefan a Lexi-Ti se k sobě moc hodí)))))ale i možnost a) je cooooooooooool -
Stefbelvamp:
Ahoj nedáš sem zas nějaký video???PLEASE!!!!:))) -
Stefbelvamp:
Jsi mrtě trapná!!!!!!