-
Mám ráda Paula i Iana, ale Paul je o něco lepší!!Prostě ho zbožňuji!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vampire diaries :-*
No to teda tam je totálně užasnej ahhh jsem na ten serial zas ujetá :-D *15* *15* *14* -
-
Re: Vampire diaries :-*
nejsi sama, já ten seriál taky zbožňuju, akorát bych řekla, že Damon je lepší než Stefan, nevim, nějak se mi víc líbí, ale to je jen můj názor *4* *14* -
-
Re: Re: Vampire diaries :-*
jj já na něm taky ujíždím a dokonce sem přemluvila moje 2 kámošky at se na to kouknou že je to super a potom mě ve škole říkaly jak je to úpa dobré atd.. já ho prostě žeru ten seriaál a nemůžu se dočkat jak to bude chodit u nás na nově!!! *1*
-
-
-
on je nejkrásnější <3
-
Milu ji ho je sexy ja si nemuzu pomoct :-)*14* *14* *14* *14*
-
Ách! Ten je tak SEXY! Nejradči bych s ním skočila hned...... Miluji ho! Chtěla bych ho políbit! Kdyby si mel nějakou vybrat, vybral by si mě! Né vás takový ukňouraný *****! Prostě vy jste nuly! Já bych byla pro něj nejlepší a né ........... Je můj chci ho.........a líbat......... .
*14* *14* *14* *14* *14* -
Koho máte radši??
*2*
Stefana nebo Paula???
Jako povahově:-)
Já teda Paula -
-
poula
-
-
on je tak krásný <3
-
Paul je prostě...senzační
-
Pane bože:
Já jsem ve znamení lva jako Paul,miluju humor a jsem vtipná jako Paul,mám světle hnědé vlasy jako Paul,mám zelené oči jako Paul...hodně věcí s ním mám společné a líbí se mi to *2* -
-
Hej tak to už je trochu trapné nemyslíš ?? Hej zamysli se nad tím co tu píšeš. Děláš jak kdyby si to měl Paul osobně přečíst. *6* *1* *1*
-
-
Já mám taky znamení lva. Jo a dobře hraje v Upířích Denících. Že jo.