Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Ty sprostá zamindrákovaná nulo!!!!Jen celém den sedíš u bedny a pomlouváš všechny fajn Lidičky. Ty Pi*o a vím že jsi to ty Damonko schováváš se za nějakou Ritu*16**16*ale to ti teda moc nepomůže!!!!!
    • No jasan kdo asi jinej by sem psal takové ohavnosti...to je jenom moje specialita!!!!:)*14**13*
  • Mrs.Wesley
    Jóóó slavíméé!!!předběhli jsme fanklub Edwarda!!!*2**8*!!!tímto stylem můžeme klíďo Paulův klub dostat až na 135.místo třeba..
    • já bych se registrovala, ale nesmím.. *13*
      • Mrs.Wesley
        Proč?? Tahle stránka neobsahuje žádný nevhodný obsah jako nějaké hanebné fotky a podobný věci...nic takového!!!tak se sem zaregistruj tajně!:-)stejně se to nikdo nedozví!!a je tady opravdu veliká Švanda!*2**2**2**2**2**2**2*
  • terynka10
    proč je tak krásný <3 <3 ??????????? *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Mrs.Wesley
    OMG bože ta Damona...fuj
  • Mrs.Wesley
    Nejmenuji se Mrs.Wesley pro nic za nic...
  • ne já nejsem sidej špaťně sem to napsala! *2* *1*
    hezký fotky a divnej neni !!! *16*
  • No jasně damonko myslíš ze ti to zbastime..to ses pekne spletla..hraješ to tady na nás :P.
    Chces abysme ti to odpustili ale já ti něco řeknu. ANI ZA ZLATÝ PRASE :P:P:P ti nevěřím a neodpustím
  • Paul je princ z pohádky...*14**14*
  • terynka10
    šŤastný nový rak ti přeji <3 tvoje terynka <3 <3 <3 :-* :-* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15*
  • Mrs.Wesley
    No tak lidi komentujte nebo jdu pryč*16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit