-
Proč se rozvedli? :o
-
-
nevím blbí co !!!!!!!!!!!!!!!!! *7*
-
-
On je fakt boží!!! *14*
-
A teď těžká otázka:
Kdo je Rebekah??
a) sestra Eleny
b) sestra Niklause
c) matka Bonnie
Kdo mi napíše správnou odpověď tak mu prozradím Paulovo bydliště!!! -
-
b) sestra niklause!!!!!!!!!!!!! *3*
-
-
Velmi správně!!!!!*1**1*teď to co jsem slíbila!!!!Žije v USA blízko jeho rodiště a prej že má luxusní vilu!!!!viděla jsem obrázky které mi poslal!!!
-
-
A ukážeš nám je?????
-
-
Nevím jak a kde...
-
-
-
-
b)Klausova sestra
-
-
23 lidí nemá vkus ;) Souhlasíš? Palec nahoru!;D
-
-
proč?
-
-
Je tady někdo už v 5. sérii ????
-
-
Ja jsem proč
-
StefbelVamp a kde se na tu 5.sérii díváš??kde ji dávají???a oni tu 5.sérii ještě nedokončili??
-
-
Dávají v USA já si to stahuji.
-
-
Ne dívám na 4.*6*
-
Jo už se dívám na 18.díl páté série a vypadá to že Damon výtězí:-(
-
-
18. díl páté série jo ??? nevím jestli ses přepsala, ale právě teď všichni čekáme, až skončí Vánoční pauza v USA a bude dávat 11. díl 5 série, takže 18. díl páté série si nemohla vidět. :DDDDDDDDDDDDDDDD Nemyslela jsi 4. nebo 3. ??????????
-
-
Jo přepsala myslela jsem 8.díl:D
-
-
Tak to máš před sebou ještě dva a pak budeš taky muset čekat :D On dá Damon potom Eleně kopačky :DD
-
-
-
-
Nn ve 4.!!!!*1**2*
-
Jo v páté sérii???né!!!ve třetí:)a je fakt super:D a jo taky bych chtěla vědět koho si naše madam Elena vezme*8**6*
-
Ne zrovinka teď teprve jsem se dozvěděla od kámošky že existují nějaké upíří deníky a chvíli jsem na to koukla a Hned se mě zalíbil Stefan....*14*ale teď jsem v 1.sérii
-
Jj já už jsem teď se dívám na 4.díl 5.série...
-
-
ale už je jich až do 10 5série a teď po novým roce bude 11,12,13 atd.
-
-
Nn já jsem ted ve 4.
-
-
Happy Brithday Paul *14* *14* *4* *4*
-
*4*
-
Prosím...tohle je stránka o stefanovi jen o Stefanovi!!!(Paulovi Wesleovi) máme tu komentovat jenom a pouze Paula!!!!!(Má nádherný jméno)
-
he is the most beautiful in the world I would totally omuckovala <3 <3 <3 <3
-
ja suhlasim paul je pekný , a super herec takže neviem čo k tomu dodat... *1* *14* *5*